Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση Γκιώνη με τους 5 δημάρχους της Κορινθίας για το νερό

- Advertisement -

Αποκλειστικό

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το βράδυ της Πέμπτης (26-9-2024), ο δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης, είχε συνάντηση με τους 5 δημάρχους της Κορινθίας, στο δημαρχείο της πόλης, με θέμα συζήτησης το νερό και το επικείμενο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που αφορά στις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ.

Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης, έλαβε την πρωτοβουλία με εντολή του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας να πραγματοποιήσει ένα κύκλο συναντήσεων με τους δημάρχους των υπολοίπων πόλεων της Κορινθιας.

Μετά τα όσα συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και την απόφαση που ελήφθη, όπως υποσχέθηκε και ως όφειλε, κάλεσε τους δημάρχους Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη, Βέλου-Βόχας κ. Θανάση Μανάβη, Νεμέας κ. Κώστα Φρούσιο, Σικυωνίων κ. Σπύρο Σταματόπουλο και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτο, στο δημαρχείο του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε μια διαλογική συζήτηση για το μείζον θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού, όπου ο κάθε δήμαρχος εξέφρασε την άποψή του και τη θέση του.

Η βούληση όλων των δημάρχων είναι ΚΑΤΑ του νομοσχεδίου.

Την Τρίτη έχει προγραμματισθεί δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη σχεδιαζόμενη κατάργηση των ΔΕΥΑ.

Τις επόμενες ημέρες επίσης έχουν προγραμματισθεί συμβούλια σε όλους τους δήμους για το θέμα αυτό.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog