Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σιγήν ιχθύος από τη δημοτική αρχή Σταυρέλη

- Advertisement -

Μπορεί ο Πρόεδρος του δημ. συμβουλίου του δήμου Κορινθίων, να πέταξε το γάντι στην αντιπολίτευση, οι τρεις όμως, επανήλθαν από κοινού με συνέντευξη Τύπου όπου τον κατηγόρησαν για μια ακόμα φορά για παραποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Παρ΄όλα αυτά, απάντηση δεν υπήρξε, ούτε ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή, έστω να υπερασπιστεί τον Πρόεδρό της.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις καταγγελίες των τριών επικεφαλής της αντιπολίτευσης, η συγκεκριμένη απόφαση αφορούσε ένα σημαντικό θέμα που είχε άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

Η απόφαση, όπως αναφέρεται, είχε αρχικά εγκριθεί με διαφορετικό περιεχόμενο, το οποίο όμως εντέλει τροποποιήθηκε από τον πρόεδρο χωρίς την τυπική διαδικασία αναθεώρησης ή την έγκριση από το υπόλοιπο Συμβούλιο.

Αυτό το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους και μέλη της τοπικής κοινωνίας, κυρίως γονείς, των οποίων τα παιδιά, μένουν έξω από τους αθλητικούς χώρους, οι οποίοι ζητούν να διεξαχθεί άμεση έρευνα για το πώς συνέβη η «αλλοίωση» και ποιος ο λόγος πίσω από αυτήν. Επίσης, υπάρχουν φωνές που απαιτούν τη λήψη μέτρων ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Η δημοτική αρχή δεν έχει εκδώσει ακόμα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις κατηγορίες αυτές, ενώ η πίεση για διαφάνεια και δικαιοσύνη προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους εντείνεται.

Το ζήτημα επισκιάζει και τις γενικότερες προγραμματισμένες δράσεις των συλλόγων αναμένοντας τη διευκρίνιση των γεγονότων και την όποια (αν υπάρχει) ανάληψη ευθυνών.

Αναμένεται η συνέχεια, μάλλον, στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.

Χ@ρα

Διαβάστε περισσότερα

Έκθετος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων;


Γ.Παπαβενετίου: Πέταξε το γάντι στην αντιπολίτευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμένουν οι «3» της αντιπολίτευσης: Δεν ψηφίσαμε για το ποδόσφαιρο Σάλας!

Kόρινθος: Ο Γιάννης Βασιλόπουλος μιλά για την «έξωση» του Futsal από τα κλειστά γυμναστήρια του δήμου Κορινθίων (BINTEO)


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog