Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ε.Π.Σ Κορινθίας: Αποτελέσματα και βαθμολογία Α΄ Κατηγορίας

- Advertisement -

Αποτελέσματα των αγώνων που διεξήχθησαν την Κυριακή στο πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής για την Α’ Κατηγορία Κορινθίας και βαθμολογία, όπως αυτή διαμορφώθηκε με το πέρας των αναμετρήσεων.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 : 0 Ολυμπιακός Σ.Φ. Λουτρακίου
Τενεάτης Αθικίων 2 : 0 Αγ. Θεόδωροι
ΠΑΣ Κύψελος 3 : 0 ΑΟ Zευγολατιού
Ισθμιακός 1 : 1 Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Πανσολυγειακός 0 : 7 Πέλοπας Κιάτου
Θύελλα Πετρίου 3 : 0 Ολυμπιακός Άσσου
Άρης Βοχαϊκού 0 : 3 Αστέρας Δερβενίου
Ελλάς Βέλου 3 : 0 Σαρωνικός Γαλατακίου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλο πρωτάθλημα προμηνύεται στην Α’ κατηγορία Κορινθίας, αλλά έχουμε και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του europa cup κάνοντας τον φίλαθλο κόσμο από τη Γαλλία έως τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη να πλαντάζει στα γέλια. Μα δεν υπάρχει ένα sportdog (ένα αθλητόσκυλο στα ελληνικά) να μας πει τα νέα να γελάσει και η Κόρινθος? Μόνο οι άλλοι θα γελάνε?

  2. Ο Σπορτντογκ όπως ξερεις είναι πάντα εδώ !!Η παροιμία λέει «γελάει καλύτερα οποιος γελάει τελευταίος «!!Και πέρσι τέτοια εποχή γελάγαμε οι 234τοι με τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης 2024 Ολυμπιακό !!Τα νέα και τα παλιά τα γράφω και αν τα περνάει το μπλογκ θα γελάς και εσυ ο πικραμένος !!Μετα τον ΠΑΟΚ και ο Θρυλεων μπήκε με το αριστερό στο Ευροπα λιγκ !!Εχουν ακόμα αλλά 7 ματς στους ομίλους να δούμε τι θα κάνουν !Αντε να σε κάνω να γελάσεις 1231’!!Αν ο Ολυμπιακός δεν ρολάρει δεν τον βλέπω να πέρνει ευρωπαϊκό φέτος 😀😀Αντε γεια μας και να μην περιμενεις τις στραβές του θρύλου να χαιρεσε στην ζωή σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog