Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Δεν κάνουν πίσω για τα ΓΕΛ, Ζευγολατιό και Βραχάτι!

- Advertisement -

Παράσταση διαμαρτυρίας από μαθητές και γονείς – Ξεκάθαρο μήνυμα από το δήμαρχο Θανάση Μανάβη

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας για τη μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων των Ομάδων Προσανατολισμού στα ΓΕΛ Ζευγολατιού και Βραχατίου πραγματοποίησαν μαθητές και γονείς την Παρασκευή το απόγευμα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κορινθίας. Και σε αυτήν την παράσταση εκφράστηκε με έντονο τρόπο στον Διευθυντή Εκπαίδευσης ο αναβρασμός των τοπικών κοινωνιών για το θέμα αυτό και διατυπώθηκε σε όλους τους τόνους η έντονη αντίδραση και αγανάκτηση όλων.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει αποδεκτή η απόφαση της μη έγκρισης των τμημάτων, ο Δήμος και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα είμαστε ανυποχώρητοι στο θέμα αυτό» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας Θανάσης Μανάβης που παρέστη στην διαμαρτυρία, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως «θα υπάρξει κλιμάκωση»!

Στον διευθυντή Δευτεροβάθμιας παραδόθηκε υπογεγραμμένη επιστολή διαμαρτυρίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων και ζητήθηκε να αποσταλεί στο Υπουργείο Παιδείας. «Καλούμε για μια ακόμη φορά την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ να αναθεωρήσει τη σχετική απόφαση και να εγκρίνει τα ολιγομελή τμήματα των δύο σχολείων» αναφέρει η επιστολή επισημαίνοντας πως «τα παιδιά δεν είναι αριθμοί, είναι νέοι άνθρωποι που απαιτούν τον σεβασμό μας!»

Ο αγώνας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών μας θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί. Δεν υποχωρούμε!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog