Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Βέλγιο ο Γ.Γκιώνης. Δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη

- Advertisement -

Στο Βέλγιο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η παρουσία του στη Γενική Συνέλευση ιστορικών λουτροπόλεων Ευρώπης, που πραγματοπείται στο SPA Βελγίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ιστορικών Λουτροπόλεων – European Historic Thermal Town Association (E.H.T.T.A.), πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, στο Club Hotel Casino

Ο κ. Γκιώνης, θα επιστρέψει σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες την Τρίτη το πρωί, ενώ το απόγευμα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο.

Aξίζει να αναφερθεί ότι στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Γκιώνης είπε ότι μετά την συνάντηση των εκπροσώπων των ΔΕΥΑ στο Διοικητικό συμβούλιο των ΔΕΥΑ , θα κανονιστεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με συζήτηση που θα αφορά, στο νερό και στις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ (Κορινθίας, Βοιωτίας, Φωκίδας και υπολοίπου Αττικής), ενώ αναμένεται να ψηφιστεί και το ψήφισμα που κατέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Λουτρακίου.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι το Δ.Σ να ενεργήσει για το συμφέρον των Δημοτών και όχι για να ικανοποιήσει τους φωνασκουντες συνδικαλιστές . Η ενοποίηση σίγουρα θα βελτιώσει τη σημερινή τραγική κατάσταση .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog