Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Eπιτέλους! Επέστρεψε στο σπίτι του ο Α.Ο.Περαχώρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Μετά από μακροχρόνια καθυστέρηση, ο Α.Ο.Περαχώρας, επιστρέφει στο σπίτι του! Το γήπεδο της Περαχώρας είναι έτοιμο πλέον προς χρήση.

Εχει ήδη υποδεχτεί την ομάδα που φέτος αγωνίζεται στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας και στην πλειοψηφία της έχει στελεχωθεί με παιδιά από το χωριό!

Ετοιμη και η ακαδημία η οποία ήδη αριθμεί 25 παιδάκια, ενώ καθημερινά, υπάρχει εντονο ενδιαφέρον από τους γονείς να εντάξουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές στην ακαδημία του ΑΟΠ.

Χθες τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Τσαμπίκο, σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για μια νέα καλή πορεία στη νέα κατηγορία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα αυτά τα νέα παιδιά που απαρτίζουν το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, οι οποίοι ακούραστοι εργάτες καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για το καλό του ΑΟΠ.

Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο τα μέλη της Διοίκησης έδωσαν το παρών στο δημοτικό συμβούλιο, όπου εν μέσω χειροκροτημάτων ακούστηκε η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Κατάταξης σε κατηγορία της δημοτικής αθλητικής εγκατάστασης του Γηπέδου Περαχώρας, βάσει των διατάξεων του ν. 2725/1999

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι ο ΑΟΠ υποδέχεται στο γήπεδό του την ομάδα της Λυκοποριάς στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο της Κατηγορίας

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ

Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, η ομάδα μας επιστρέφει στη φυσική της έδρα, στο ανακαινισμένο γήπεδο της!
Με νέο γήπεδο και αμείωτο πάθος, είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε όμορφες στιγμές, μπροστά στους φιλάθλους μας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα και να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική στιγμή μαζί!

🙏Όλοι μαζί🙏, όπως παλιά, πιο δυνατοί💪 από ποτέ! 🔥

🗓 ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
⏰ 16:00
📍 Γήπεδο Περαχώρας

!ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!
!Η ομάδα μας σε χρειάζεται δίπλα της! Δείτε λιγότερα

*Το σήμα της ομάδας ζωγράφισε στο γήπεδο η Μίνα Γιαννούλη

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό

To loutrakiblog.gr εύχεται στην ομάδα του ΑΟΠ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!

Χ@ρα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κομπλέ και το γήπεδο ,κομπλέ και ο θρυλικος ΑΟΠ στην νέα αγωνιστική σεζόν που αρχιζει !!Εκτος από τις ευχές στην ομάδα της Περαχώρας μας να ευχηθώ να γεμίζει το γήπεδο στα παιχνίδια της ομάδας !Για καφέδες ,και μεζέδες να πηγαίνετε τις άλλες μέρες η πριν και μετά τα ματς !Η Κυριακή είναι για το γήπεδο και η δικαιολογιες ότι τα τελευταία χρόνια πεζανε στα Ίσθμια δεν υπάρχουν !!Αντε καλή χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog