Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

ΝΕΜΕΑ: Προχωράει το σημαντικό έργο στον κόμβο Δερβενακίων (ΦΩΤΟ)

Ικανοποίηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την εξασφάλιση της συνέχισης της χρηματοδότησης.

- Advertisement -

Έπειτα από συνεχή συνεργασία της Περιφέρεια Πελοποννήσου – Region of Peloponnese με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, προχωρά η υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για την περιοχή: η κατασκευή του συνδετήριου τμήματος των Δερβενακίων.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η απόφαση έγκρισης των πιστώσεων για τη «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠ. ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΒΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ – ΜΥΚΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ», δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στη συνέχιση των εργασιών ενός απαιτητικού οδικού έργου.

Ο Δημήτρης Πτωχός – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δήλωσε σχετικά: «Η εξασφάλιση της συνέχισης της χρηματοδότησης για το έργο στον κόμβο Δερβενακίων αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την περιοχή μας.

Πρόκειται για ένα έργο στρατηγικής σημασίας που θα βελτιώσει τις υποδομές και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Αργολίδας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει προτεραιότητα σε τέτοιες παρεμβάσεις, οι οποίες ενισχύουν την οικονομία, τον τουρισμό και την ποιότητα ζωής των πολιτών μας».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog