Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Με ιδιαίτερη χαρά και εκπλήξεις διεξήχθη ο 41ος ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “ΚΟΡΦΟΣ 2024” (ΦΩΤΟ)

Ο αγώνας του ΚΟΡΦΟΥ θεωρείται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες ανοικτής θαλάσσης

- Advertisement -

Ένα μοναδικό θέαμα είχαν την χαρά να απολαύσουν κάτοικοι, παραθεριστές και επισκέπτες του Κόρφου το Σαββατοκύριακο.

Στο πανέμορφο λιμάνι του χωριού έδεσαν 51 σκάφη, που συμμετείχαν στον 41ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΑΓΩΝΑ “ΚΟΡΦΟΣ 2024”, και συγκεκριμένα στην διαδρομή Πειραιάς – Κόρφος.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Ομιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ), σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κόρφου και τον Δήμο Κορινθίων.

Ο αγώνας του ΚΟΡΦΟΥ θεωρείται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες ανοικτής θαλάσσης και διοργανώνεται σε μια περίοδο που οι ιστιοπλόοι έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους και ξεκινούν με νέα ορμή την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, που θα κρατήσει μέχρι το τέλος του φθινοπώρου.

Ο αγώνας αυτός έχει μια ξεχωριστή διαδρομή, με καιρικές συνθήκες που ποικίλλουν και έτσι οι αγωνιζόμενοι ποτέ δεν πλήττουν.

Στον Κόρφο, ένα προφυλαγμένο απ’ όλους τους καιρούς λιμάνι, αλλά και δημοφιλές θέρετρο, «έδεσαν» με ασφάλεια και ξεκουράστηκαν το Σάββατο με μπάνιο και χαλάρωση στα παραλιακά κεντράκια. Και βέβαια τα πληρώματα και οι φίλοι τους συμμετείχαν στην γιορτή που συνόδευσε την τελετή απονομής.

Για τον Δήμο Κορινθίων τέτοιοι αγώνες δίνουν επιπλέον κίνητρα για να ολοκληρώσει ακόμα πιο γρήγορα την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη και αφορά την ανάδειξη του Κόρφου, ως πολυκέντρου αθλητικού και τουριστικού προορισμού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog