Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δευτερα, 16 Σεπτεμβρίου

Ποια θέματα θα συζητηθούν

- Advertisement -

Παρακαλείστε όπως προσέλθετε σε Τ α κ τ ι κ ή (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Γ. Γεννηματά αριθ. 2 στο Κιάτο) την 16η Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30μ.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν.3852/10 όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τον Ν. 4555/2018 .

Η εν λόγω Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, για την λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

α/α ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Συμμετοχή του Δήμου Σικυωνίων στην Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου (περιορισμένης ευθύνης) στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Απόλλων».
  2. Τρόπος διάθεσης καλλιεργήσιμης γης (αγροκτήματα) στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Σικυωνίων.
  3. Τρόπος διάθεσης καλλιεργήσιμης γης (αγροκτήματα) στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Στυμφαλίας.
  4. Επί του με αριθ. πρωτ. 16200/9-9-2024 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου με θέμα, « Δήλωση επιλογής του τρόπου πληρωμής της πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής Ενότητας των περιοχών του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Κιάτου, που υπάγονται στις διατάξεις του αρ. 13 του Ν. 1337/83 ».
  5. Εκμίσθωση Σχολικού Κυλικείου στη σχολική μονάδα Γυμνασίου – Λυκείου, της Δημοτικής Κοινότητας Γκούρας.
  6. Σύναψη σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ Δήμου Σικυωνίων και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης  Δ.ΥΠ.Α για την παραχώρηση χρήσης ακινήτων (καταστημάτων & αιθουσών Εργατικών Κατοικιών) μετά το από 18/6/2024 σχετικό έγγραφο της Δ.ΥΠ.Α, και την αριθ. 45/2024 απόφαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Σικυώνος – Κιάτου.
  7. Επί του από 11/3/2024 αιτήματος της κ. Τσιάτσου Δ. με θέμα: Χορήγησης βεβαίωσης αποδοχής της αγωγής κατ΄άρθρο298 σε συνδυασμό με το άρθρο 297Κ.ΠΟΛ.Δ.
  8. Επί αιτήματος της Ένωσης Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου, περί παραχώρησης αίθουσας Δημοτικού ακινήτου για την στέγαση του Συλλόγου, σύμφωνα με την αριθ. 33/2024 απόφαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Σικυώνος – Κιάτου.
  9. Επί αιτήματος του κ. Τάρη Ε. περί «Άδειας τοποθέτησης απαγορευτικών σημάτων εισόδου-εξόδου (parking)».
  10. Επί αιτήματος του κ. Λάζου Δ. περί «Άδειας τοποθέτησης απαγορευτικών σημάτων εισόδου-εξόδου (parking)».
  11. Επί αιτήματος του κ. Τρίγκα Σ. περί «Άδειας τοποθέτησης απαγορευτικών σημάτων εισόδου-εξόδου (parking)».
  12. Επί αιτήματος του κ. Τζέτου Ι. περί άδειας στάσης – στάθμευσης δίτροχων οχημάτων (μηχανάκια) της εταιρείας “ACS COURIER”.
  13. Επί αιτήματος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ περί παράχωσης χρήσης της αίθουσας Θεάτρου του Δημοτικού Καταστήματος, παραχώρησης αίθουσας στο πρώην Δημοτικό κατάστημα Φενεού και παραχώρηση αίθουσας στο πρώην Δημοτικό κατάστημα Στυμφαλίας, για διενέργεια εκλογών.
  14. Ορισμός υπευθύνου για την παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Κιάτου, των γηπέδων και λοιπών αθλητικών χώρων του Δήμου, για την πραγματοποίηση Αθλητικών διοργανώσεων και Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
  15. Έγκριση Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, σύμφωνα με την 335/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής .
  16. Έγκριση Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, σύμφωνα με την 336/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής .
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog