Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετέχει δυναμικά στην 88η ΔΕΘ με επιχειρήσεις- μέλη του

Η φετινή ΔΕΘ έχει ως τιμώμενη χώρα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας

- Advertisement -

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετέχει δυναμικά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στόχος της συμμετοχής είναι η προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια της περιοχής.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, έκτασης 55 τ.μ., αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, μεταξύ των οποίων η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης κος Αναγνωστόπουλος, καθώς και πολλοί επαγγελματίες και πολίτες.

Η φετινή ΔΕΘ έχει ως τιμώμενη χώρα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, γεγονός που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την ενίσχυση των ελληνογερμανικών σχέσεων, τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Στο περίπτερό του Επιμελητηρίου Κορινθίας φιλοξενούνται επιχειρήσεις – μέλη του και συγκεκριμένα οι εξής:

ΚΡΙΠΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – KRELECTRONICS MACHINERY
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΑΡΙΚΤΣΗΣ- ΤΕΧΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ – ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΠΟΠ ΝΕΜΕΑΣ (Σ.Ο.Ν.)
Κτήμα Δρυόπη , Κτήμα Γκόφα, Gaia Winery Nemea, Οινοποιείο Αθανασίου, Acra Winery, Κτήμα Αναγέννηση, Κτήμα Όψιμος – Winery Opsimos, Κτήμα Νέμειον, Οινοποιείο Λαυκιώτη, Κτήμα Νικολάου, Bizios Estate, Οινοποιείο Λιάκου, Κτήμα Μπαϊρακτάρη, Κτήμα Μητραβέλας, Οινοποιείο Ζαφείρη, Οινοποιείο Λαφαζάνης, Zacharias Winery, Οινοποιία Σελλάς, Κτήμα Ράπτης, Nicolas Repanis, Κτήμα Παλυβού, Κτήμα Παπαϊωάννου, Κτήμα Πυργάκη, Κτήμα Σκούρας, Semeli Estate, Κτήμα Στροφιλιά, Barafakas Winery

ΤΕΝΕΑ OLIVE OIL – ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΔΩΣΗ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΡΑΪΝΑΣ
Κτήμα Μανωλάκη,
ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΜΑΤΖΙΩΡΟΥ
Μητρόπουλος Ι. – Λύρας Γ.” Ι.Κ.Ε – ΔΙΚΟΤΥΛΟΝ
ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ, Β. Α., “ALFA PRODUCTS” Α.Ε.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Λουζιώτης, σε δήλωσή του με αφορμή την φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζει τη σημασία της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) και των εξαγωγών ως κεντρικό ζητούμενο για την οικονομική ανάπτυξη.

Τονίζει την ανάγκη για μια στοχευμένη πολιτική περιφερειακής ανάπτυξης που θα συμβάλει στη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων και θα προωθήσει την επιχειρηματικότητα ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης.

Ο κος Λουζιώτης επεσήμανε επίσης ότι η τοπική επιχειρηματικότητα αντιμετωπίζει συνεχείς προκλήσεις και ότι είναι απαραίτητη η στήριξη διοργανώσεων όπως η ΔΕΘ που προβάλλουν την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη ως κλειδιά για την αντιμετώπιση της τρέχουσας οικονομικής ύφεσης.

Σας καλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, το οποίο βρίσκεται στο Περίπτερο 2, Stand 22. Η 88η ΔΕΘ ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog