Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

ΒΕΛΟ ΒΟΧΑ: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Food Festival στην παραλία Βραχατίου (ΦΩΤΟ)

το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2024

- Advertisement -

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Food Festival που διοργάνωσε ο Δήμος Βέλου-Βόχας, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Βραχατίου και το Επιμελητήριο Κορινθίας, στην παραλία του Βραχατίου, το βράδυ της Τετάρτης 28 Αυγούστου 2024.

Στην παραλία Βραχατίου από τις 7:30 το απόγευμα και μετά, οι εκατοντάδες κόσμου που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και εδέσματα παρασκευασμένα από επιχειρήσεις εστίασης του Βραχατίου, αλλά και από τον γνωστό σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο, που μαγείρεψε ζωντανά μπροστά στο κοινό, παρουσιάζοντας πρωτότυπες συνταγές που αναδείκνυαν την τοπική παραγωγή.

Το Φεστιβάλ πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική, από τον Ηλία Δόσχορη και την ορχήστρα του, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας ευχαριστεί τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου και το Επιμελητήριο Κορινθίας για την συνεργασία και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog