Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με άκρως τρελή και χορευτική διάθεση ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρων των Θαλασσινών Ημερών (ΦΩΤΟ)

Μέχρι και ο καιρός ήταν σύμμαχος

- Advertisement -

«Χορέψετε, χορέψετε τα νιάτα να χαρείτε…», λέει το όμορφο Ναξιώτικο τραγούδι. Και χτες, τέταρτη ημέρα της μεγάλης γιορτής των «Θαλασσινών Ημερών», πρωταγωνιστές ήταν ο χορός και τα νιάτα της Κορίνθου, που «αλώνισαν» στην πλατεία του Φλοίσβου με μπάλους, πεντοζάληδες, ικαριώτικα και άλλα νησιώτικα τραγούδια, φέρνοντας το Αιγαίο στα πόδια μας…

Μέχρι και ο καιρός έκανε την χάρη στις χορεύτριες και τους χορευτές της κορινθιακής λέσχης χορού του Πάνου Χαλκιά, της Ένωσης Κρητών «Ο Ψηλορείτης», της «Κορινθιακής Εστίας» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινθίας «ΑΡΙΩΝ».

Και παρά τις απειλές για βροχή, τίποτα δεν συνέβη.
Τα νεανικά χορευτικά συγκροτήματα των τοπικών χορευτικών συλλόγων έδωσαν άλλη διάσταση στη βραδιά κι έφεραν χαμόγελα σε εκατοντάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στην πλατεία για να χειροκροτήσουν τα παιδιά.

Αλλά πάνω απ όλα έφεραν μια νότα αισιοδοξίας, πως η παράδοσή μας είναι σε καλά χέρια, αφού ακόμα υπάρχουν νέοι που συγκινούνται από αυτήν και θέλουν να την διατηρήσουν ζωντανή.
Σήμερα οι «Θαλασσινές Ημέρες» του Δήμου Κορινθίων συναντούν την «Λευκή Νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Το εμπορικό κέντρο αναμένεται να γεμίσει από κόσμο που θα εκμεταλλευτεί τις προσφορές και τις εκπτώσεις των καταστημάτων, σε μία ακόμα γιορτινή βραδιά

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog