Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα το World Masters Volleyball Cup (ΦΩΤΟ)

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Δήμος Λουτρακίου και του Οργανισμού Τουρισμού Λουτρακίου

- Advertisement -

Η παγκόσμια αθλητική συνάντηση βόλεϊ βετεράνων, 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝘀 𝗩𝗼𝗹𝗹𝗲𝘆𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗖𝘂𝗽 – 𝗟𝗼𝘂𝘁𝗿𝗮𝗸𝗶​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​, Greece 2024, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 25 Αυγούστου, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Οι τελικοί αγώνες, οι απονομές των μεταλλίων και οι καθιερωμένες φωτογραφίσεις πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα φιλίας και ενθουσιασμού, κλείνοντας έτσι ένα πενθήμερο γεμάτο από συναρπαστικές αναμετρήσεις και έντονο συναγωνισμό.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, να απολαύσουν πέρα από τον αθλητισμό και ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

Οι εκδρομές σε κοντινές περιοχές, με επισκέψεις σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ενίσχυσαν την εμπειρία τους, ενώ οι βραδιές χορού και διασκέδασης πρόσφεραν στιγμές χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες διέμεναν σε ξενοδοχεία της πόλης του Λουτρακίου, δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τόσο τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της πόλης, όσο και να ανακαλύψουν την υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εστίασης που προσφέρει το Λουτράκι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Γερμανίας κυριάρχησε στην ηλικιακή κατηγορία 65+, κατακτώντας την πρώτη θέση, με την ομάδα της Ουκρανίας να ακολουθεί στη δεύτερη και τη Σουηδία στην τρίτη θέση. Στην κατηγορία 60+, οι δύο πρώτες θέσεις ανήκαν στην Ουκρανία, ενώ η Γερμανία κατέκτησε την τρίτη θέση.

Το παρόν στην τελετή λήξης έδωσε ο κ. Σάκης Παπαθανασίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού & Νεολαίας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Δήμος Λουτρακίου και του Οργανισμού Τουρισμού Λουτρακίου.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Λουτρακίου, αρκετές τοπικές επιχειρήσεις προσέφεραν εκπτώσεις και υπηρεσίες στους συμμετέχοντες μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις: Loutraki Spa, AURA – All Day Resto Bar, Hobby & Φύση, και ΡΙΖΑ Organic Foods.

Ως ένδειξη εκτίμησης, κάθε αθλητής έλαβε ένα δώρο που αντανακλά την τοπική κουλτούρα και παράδοση. Αυτό περιλάμβανε παραδοσιακά “λουκουμάκια” από το Εργοστάσιο Λουκουμιών Γεράνεια στο Λουτράκι και μέλι από την εταιρεία “Ελληνικό Μέλι Α.Ε.” στην Αλμυρή.

Παίκτες και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, και εμείς τους αναμένουμε με ανυπομονησία και χαρά!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog