Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

ΒΕΛΟ ΒΟΧΑ: Συνάντηση των δημάρχων της Κορινθίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζευγολατιό

με θέμα το έντονο πρόβλημα λειψυδρίας

- Advertisement -

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου, στην έδρα του Δήμου Βέλου-Βόχας, στο δημαρχείο στο Ζευγολατιό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δημάρχων της Κορινθίας με αποκλειστικό θέμα το έντονο πρόβλημα λειψυδρίας.

Η συνάντηση που αποτέλεσε μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο από έλλειψη νερού τόπο μας, είχε ως αντικείμενο τη λήψη κοινών αποφάσεων που αφορούν στην επανεκκίνηση των εργασιών στο Φράγμα του Ασωπού, στην λίμνη Στυμφαλία αλλά και στην χρηματοδότηση για την εγκατάσταση μονάδων αφαλάτωσης στις ακτές του Κορινθιακού.

Στο Δημαρχείο του Ζευγολατιού ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας Θανάσης Μανάβης είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο, τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γεώργιο Γκιώνη, τον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Θεόδωρο Μπακώλη που αναπλήρωνε τον ασθενούντα Δήμαρχο Βλάση Τσιώτο.

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία και τη στήριξή τους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενότητα και συλλογική δράση προκειμένου να αντιμετωπιστούν ουσιαστικά οι επιπτώσεις της λειψυδρίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog