Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024

Εμπορικός σύλλογος Κιάτου: Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα

- Advertisement -

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας (ΕΑΥΚ), αποτελούμενο από τους κ.κ. Χρήστο Βλαχοπάνο (πρόεδρο), Παναγιώτη Τρίμη (αντιπρόεδρο) και Δημήτρη Λιάκο (γενικό γραμματέα), είχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου «Ο Ερμής».

Η συνάντηση ήρθε σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο ΕΣΚ και η οποία βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, σχετικά με τα φαινόμενα παραβατικότητας, γενικότερα στο νομό Κορινθίας και ειδικότερα στον Δήμο Σικυωνίων και την πόλη του Κιάτου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς οι έμποροι του Κιάτου αναγνωρίζουν πως οι αστυνομικοί της Κορινθίας κάνουν έναν μεγάλο αγώνα, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, για να διασφαλίσουν την ζωή και τις περιουσίες των πολιτών. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί μας αντιλαμβάνονται ότι πρωτοβουλίες όπως αυτή που έχει αναλάβει ο ΕΣΚ για την παραβατικότητα, μπορεί να ενισχύσει και τις δικές τους προσπάθειες για καλύτερα αποτελέσματα. Ανταλλάχθηκαν απόψεις, κατατέθηκαν προτάσεις και τελικά επιβεβαιώθηκε πως οι δύο φορείς είναι σε κοινή γραμμή, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις διαπιστώσεις για τη ρίζα του προβλήματος, αλλά και σε ό,τι αφορά τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Ως αποτέλεσμα της συνάντησης αποφασίστηκε να ενταθούν από κοινού οι προσπάθειες να πετύχουμε αυτό που είναι ο πρώτος, αλλά όχι ο μοναδικός στόχος: να ενισχυθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας με προσωπικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στο έργο της.
Για τον λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες εκπρόσωποι της ομάδας αυτής θα αναλάβουν πρωτοβουλίες με σκοπό την σύσταση επιτροπής που θα απαρτίζεται από δύο εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Κορινθίας , δύο εκπροσώπους της ΕΑΥΚ, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητήριου Κορινθίας ,τον πρόεδρο επαγγελματιών Κορινθίας κ τέλος τον πρόεδρο της ΠΟΕΕ.

Η Επιτροπή αυτή θα επιδιώξει συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στους οποίους θα εκθέσουν το σοβαρό πρόβλημα παραβατικότητας στο νομό και θα ζητήσουν την άμεση ενίσχυση της ΔΑΚ με προσωπικό.

Στην Κορινθία οι φορείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog