Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Νέο Place Brand: Εσύ, η Πελοπόννησος και το Νέο της Πρόσωπο – Συμμετέχεις;

Στόχος μας είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Πελοποννήσου

- Advertisement -

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της και την προώθηση της μοναδικής ταυτότητάς της.

Με τη δημιουργία ενός νέου Place Brand, επιδιώκουμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις αξίες που καθιστούν την Πελοπόννησο έναν τόπο με βαθιά ιστορία, πλούσιο πολιτισμό και δυναμική ανάπτυξη.

Στόχος μας είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Πελοποννήσου, η προσθήκη υπεραξίας στις παραγωγικές δραστηριότητές μας και η βελτίωση των αντιλήψεων όλων για τον τόπο μας, τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους επισκέπτες και επενδυτές.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας εξαρτάται από την ενεργή συμμετοχή και τις απόψεις όλων μας. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικασία αυτή, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που έχει δημιουργηθεί για να συγκεντρώσουμε πολύτιμα δεδομένα και ιδέες.

Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε ένα Place Brand που θα αντανακλά πραγματικά την ψυχή και το όραμα της Πελοποννήσου.

Η συμμετοχή σας είναι κρίσιμη για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας, και να καταστήσουμε την Πελοπόννησο έναν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό για τους επισκέπτες, τους επενδυτές, αλλά και για τους ίδιους τους κατοίκους της.

Σας προσκαλούμε να συμβάλετε στην εξέλιξη της Πελοποννήσου, κάνοντας την άποψή σας να ακουστεί.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog