Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τρεις διαφορετικές, εξαιρετικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις έρχονται το Σαββατοκύριακο

17 και 18 Αυγούστου

- Advertisement -

Αύριο, Σάββατο, 17 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στο μικρό θεατράκι πίσω από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Σολομό, το θέατρο σκιών “Ταυλάτου” θα παρουσιάσει την παράσταση “Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο δράκος της Δεξαμενής”.

Η παράσταση με επίκεντρο την θρυλική μορφή, τον βασιλιά της Μακεδονίας, Μέγα Αλέξανδρο και τον λαϊκό ήρωα Καραγκιόζη αναμένεται να χαρίσει γέλιο, κέφι, χαρά στο κοινό, μεταφέροντας τη σύγχρονη πραγματικότητα και προβάλλοντας το ηρωικό πνεύμα.

Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, έχουμε δύο παραστάσεις

Στο Αγγελόκαστρο, οι φίλοι του θεάτρου μπορούν να παρακολουθήσουν στο προαύλιο του σχολείου την τραγωδια του Ευριπίδη “Ιφιγένεια εν Αυλίδι”.

Η τραγωδία εστιάζει στην απόφαση του Αγαμέμνονα, αρχιστράτηγου των Αχαιών, να θυσιάσει την κόρη του την Ιφιγένεια, ώστε να μπορέσει να σαλπάρει για την Τροία ο ελληνικός στόλος, που έχει ακινητοποιηθεί λόγω άπνοιας στην Αυλίδα.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ.

Στην Κόρινθο, η Ιωάννα Κακουριώτη και η μουσική παρέα της μας καλούν να “πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”. Η συναυλία θα γίνει στο ανοιχτό θέατρο της Αγιάννας και θα ξεκινήσει στις 9.00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog