Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Μ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Nα παραχωρηθεί στο δήμο από το ΕΤΑΔ η Λίμνη Βουλιαγμένης

- Advertisement -

Η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κα Μαρία Πρωτοπαππά, απέστειλε επιστολή με αποδέκτες τον δήμαρχο κο Γκιώωνη και τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου κο Μακρίδη, θέτοντας υπ΄όψιν τους για μια ακόμα φορά το μείζον πρόβλημα στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ζητά την παραχώρηση της Λίμνης στο δήμο από το ΕΤΑΔ, με σκοπό να εκτελεσθούν άμεσα έργα για την επίλυση των προβλημάτων (εχει συμβει και σε άλλες περιπτώσεις ακινήτων)

Αναλυτικά η επιστολή

   ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

                                                ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

                                                                 Κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΙΩΝΗ

                                  Κοιν :ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                                                K.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΚΡΙΔΗ

          ΘΕΜΑ: EΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Γνωρίζετε το πρόβλημα επικινδυνότητας του δρόμου της Ν.Α Βουλιαγμένης χρόνια τώρα, που έχει επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση σε ασθενοφόρο σε πυροσβεστικό και οι κάτοικοι της περιοχής να τρέμουν να πάνε στα σπίτια τους λόγω της διάβρωσης του δρόμου από τη θάλασσα.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως ότι κινδυνεύει η ασφάλεια τους και η προστασία του περιβάλλοντος.

Γνωρίζουμε και ψηφίσαμε την μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας, για την υφιστάμενη οδό ,όπως γνωρίζουμε και την υπάρχουσα αλληλογραφία μεταξύ τεχνικής υπηρεσίας και ΕΤ.Α.Δ -Ε.Ο.Τ-ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ

Ωστόσο το πρόβλημα είναι άμεσο και ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και δεν υπάρχει άλλος χρόνος..

Η τεχνική Υπηρεσία έχει  προτείνει ΄΄άμεση λύση ΄΄για επεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία  ,άκρως επικίνδυνα, πέραν της μελέτης. Η  Δημοτική Αρχή  οφείλει να επισπεύσει τις διαδικασίες με άδειες από συγκεκριμένες υπηρεσίες (Κτηματική Υπηρεσία ….)  για άμεση επέμβαση..

Προτείνουμε  την παραχώρηση από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  (ΕΤ.Α.Δ)  όπου ανήκει η διαχείριση του δρόμου ,στο Δήμο.

Πρέπει άμεσα η Δημοτική  Αρχή να υποβάλει το ανάλογο αίτημα προς την ΕΤΑΔ.

Η ασφάλεια των πολιτών είναι το πρώτο μέλημά μας.

 Υ.Γ Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα προηγούμενα

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Επικεφαλής της παράταξης και της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

ΣΧΟΛΙΟ LB

Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι η Λίμνη Ηραίου, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΕΤΑΔ (έγραψε το LB στις 18 Μαΐου 2024)

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης και αξιοποίησης της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου. Η ΕΤΑΔ είναι 100% θυγατρική της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ-Υπερταμείο) και λειτουργεί με κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας.

Η ΕΤΑΔ προχωρά στην αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου της μέσω μισθώσεων, παραχωρήσεων, πωλήσεων. Μέσω της ειδικής της πλατφόρμας ηλεκτρονικών διαγωνισμών προσφέρει στο επενδυτικό κοινό τη δυνατότητα αγοράς ή μίσθωσης ακινήτων του χαρτοφυλακίου της.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog