Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 7Αυγούστου, το Δημοτικό Συμβούλιο

στις 18:30

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 (Α’ 87) όπως ισχύουν, σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Σώματος την 7 η Αυγούστου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη Απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων τηςημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση (5ης) τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων έτους 2024.
2.Έγκριση (7ης) μερικής αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.
3.Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2024 του ν.π.δ.δ. “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας”.
4.Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 53/2024 Α.Δ.Σ. περί συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
5.Έγκριση νέων εγγραφών, επανεγγραφών και διαγραφών νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας για το σχολικό έτος 2024 – 2025.
6.Παραχώρηση ή μη στην Πόχου Κων/να της χρήσης δασικής έκτασης στο δημοτικό δάσος Αγίων Θεοδώρων για εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με την καθαριότητα στο εμπορικό κέντρο του Λουτρακίου, έχουν σκοπό να ασχοληθούν; Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τις μυρωδιές από τους γεμάτους κάδους και τα ογκώδη που τα μαζεύουν κυριολεκτικά όποτε θυμούνται. Ο δε οδοκαθαρισμός έχει κοπεί εντελώς, σε περιοχή γεμάτη κίνηση και μαγαζιά. Ο κόσμος όμως πληρώνει αδρά (1,87 ευρώ) κάθε μέρα για όλα αυτά. Επίσης υπάρχει λόγος να ανάβει ο εορταστικός στολισμός Αυγουστιάτικα; Στην Π. Γιάτρισσας από τον κεντρικό μέχρι Κολοκοτρώνη ανάβει κάθε βράδυ. Αυτά και πολλά άλλα, πρωτοφανής εγκατάλειψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog