Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έρχονται δύο μεγάλοι καλλιτέχνες με δύο μεγάλες συναυλίες!

Τσαλιγοπούλου στο Σοφικό και Στόκας στην Κόρινθο!

- Advertisement -

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της μουσικής. Γι αυτό και στον δήμο μας έρχονται αυτό τον μήνα δύο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Μπάμπης Στόκας για δύο συναυλίες που …δεν χάνονται!


Ειδικότερα:

Αύριο Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο του Σοφικού, έρχεται η σπουδαία Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Διαθέτοντας μία μοναδικά εκφραστική φωνή και έναν απολύτως ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό της στη σκηνή, είναι σταθερά όλα αυτά τα χρόνια μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα παρουσιάσει στο Σοφικό όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και τα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία.

«Σώπα κι άκουσε», «Να μ΄αγαπάς», «Το λιμάνι», «Άγιο μου τσιπουράκι», «Πότε θα σε βαρεθώ», «Αρζεντίνα», «Καθρέφτες» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που αγαπήσαμε και θα τραγουδήσουμε μαζί της.

Μαζί της θα είναι ο Θοδωρής Μέρμηγκας και η σπουδαία μπάντα της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας.
Και την Τρίτη, 6 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στην δροσερή πλατεία του Φλοίσβου έρχεται ο Μπάμπης Στόκας για μία μοναδική μουσική βραδιά.

Για το ποιος είναι ο Μπάμπης Στόκας δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Συνιδρυτής των Πυξ Λαξ, μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μάνο Ξυδούς, έχει υπογράψει μερικά από τα σπουδαιότερα τραγούδια της δεκαετίας του 90 και του 2000.

Δύο δεκαετίες μεγάλων επιτυχιών, στις οποίες συγκαταλέγονται τραγούδια που ερμήνευσε και ο ίδιος, όπως: “Ακόμα προσπαθώ”, “Δεν θα δακρύσω πια για σένα”, “Τι είναι αυτό που μας ενώνει”, “Φωτιά”, “Πούλα με”, “Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν” “Η Εικόνα του χειμώνα”.

Τσαλιγοπούλου στο Σοφικό και Στόκας στην Κόρινθο! Μην τους χάσετε! Θα χάσετε!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κομπλέ καλλιτέχνες και η Ελένη και φυσικα ο Μπαμπινος !!Θα μιλήσω ποιο πολύ για τον Στόκα που του έχω αδυναμία από εποχή ΠυΞ Λαξ και φυσικα σόλο καριέρα !!Καταρχας να αρχίσω με το καλύτερο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει και δεν το έβαλε η Χαρά στις επιτυχίες του ισως επειδη ήταν με τους Πυξ Λαξ τότε !!ο λόγος φυσικα για το «Λένε για μένα «οι όμορφες 🥃Από τα ωραιοτερα τραγούδια τα τελευταία 30 χρόνια θα πει ο Αντρεας !Το έχει τραγουδήσει και ο μακαριτης ο Καρρας !!Ο Μπαμπης ο Στόκας με τους Πυξ Λαξ είπαν με τον Καρρα την άλλη μεγάλη κομματαρα «Άστην να λεει»!!Αυτα τα ολιγα και καλή διασκέδαση σε όσους πάνε στις συναυλίες !!Να αφιερωσω τα δυο ωραία αυτά αγαπημένα μου τραγούδια στους σχολιαστές του μπλογκ και την Χαρά και τον Μιχάλη και τους συνεργάτες τους και καλό Σαββατοκύριακο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog