Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

Μ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Πόσα λάθη ακόμα κ. Γκιώνη;

- Advertisement -

Από την πρώτη στιγμή ,μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών δηλώσαμε , ότι ως μείζονα αντιπολίτευση θα είμαστε παρόντες , και ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο , για όλους τους Δημότες βρισκόμενοι δίπλα τους ,αναδεικνύοντας προβλήματα, κάνοντας προτάσεις και ότι μας επιβάλλει η συνείδηση για το καλό αυτού του τόπου.


Είχαμε τονίσει πολλές φορές ,το πόσο επικίνδυνος έχει καταστεί ο κ.Γκιώνης και η Δημοτική Αρχή για τα συμφέροντα του Δήμου και ως τώρα δυστυχώς έχουμε δικαιωθεί σε βαθμό που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Αφού ο Δήμαρχος την προηγούμενη φορά εξαπατήθηκε (ΚΑΖΙΝΟ-ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ) δεν το γνώριζε, στο τελευταίο συμβούλιο ήρθε να μας πεί με αβάσταχτη ελαφρότητα, ότι έκανε λάθος. Δεν δικαιολογούνται φράσεις του Δημάρχου .εγω παίρνω την ευθύνη….δεν άνοιξα το φάκελλο ….δεν διάβασα…την υπογραφη την έβαλα εγώ στο παραπεμπτικό …εγώ εστειλα τα χαρτιά….Για μια γεώτρηση ιδιωτικών συμφερόντων στον Υδροφόρο Ορίζοντα με άντληση νερού ετησίως 300 χιλιάδες κυβικά!


Όχι κ.Γκιώνη δεν κάνατε ένα απλό λάθος .Κάνατε ένα λάθος που είναι μαχαιριά στις καρδιές των Λουτρακιωτών κατά συνέπεια όλου του Δήμου μας. Μιλάμε για το brand name της πόλης του Λουτρακίου ,το φυσικό μεταλλικό νερό που όλοι οι Δήμαρχοι που πέρασαν ,φύλαγαν ως κόρη οφθαλμού.
Εσείς καταφέρατε όμως με τις ενέργειές σας να κινδυνεύει να χαθεί. Αν δεν είμασταν εμείς να αναδείξουμε το θέμα, να το ψάξουμε με στοιχεία, μάλλον θα είχε χαθεί.
Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες και θέλουμε να πιστεύουμε όχι ολέθριες για τον φυσικό πόρο ,που λέγεται νερό Λουτρακίου.

Τα ερωτήματα αμείλικτα και πολλά, που θέσαμε και στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά απαντήσεις δεν πήραμε!


Πότε καταλάβατε το λάθος σας; 4 μήνες μετα;;;
Όταν πήρατε το φάκελλο στα χέρια σας δεν είδατε ότι έγραφε για ανόρυξη ,έστω στη θέση Λειβαδάκι; δεν είδατε την αίτηση ;δεν φοβηθήκατε ,δεν οργιστήκατε όταν είδατε τα κυβικά άντλησης; Δεν είδατε τις ορθοφωτογραφίες στο σημείο του Υδροφόρου ορίζοντα;
Πόσες ημέρες το γεωτρύπανο έκανε ανόρυξη στη συγκεκριμένη Θέση;΄Ούτε εσείς, ούτε κάποιος άλλος από τη Δημοτική Αρχή από εκείνους που τρέχουν όλη μέρα ,δεν είχε δει τίποτα;
Στις 3 Απριλίου στείλατε τον φάκελλο στην Αποκεντρωμένη Αττικής και από τις 17 Απριλίου το ξέρατε ότι εγκρίθηκε η άδεια της συγκεκριμένης εταιρείας για ανόρυξη γεώτρησης στον υδροφόρο ορίζοντα !


Όταν η ΔΕΥΑΛ -ΑΓ.Θ
είχε υποβάλλει τον Φεβρουάριο 2024 υπόμνημα τεκμηρίωσης σκοπιμότητας -αναγκαιότητας για την κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας για ένα έτος !
Γιατί αρνείστε να κάνετε ΕΔΕ;
Φοβάστε κάτι; Θέλετε να κρύψετε κάτι; Που αλλού έχετε βάλει την υπογραφή σας ηθελημένα η μη διακινδυνεύοντας την περιουσία του Δήμου;

Πραγματικά μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούμε να φανταστούμε στο πόσο καταστροφική μπορεί να είναι η τρέχουσα θητεία σας στο Δήμο .Για αυτό το λόγο ζήτησα την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σας.
Νομίζετε ότι είναι αρκετό ένα απλό ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ που είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο , για να σβήσουν οι ευθύνες σας για αυτό που έγινε ;
Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε την πολύ άσχημη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα γιατί οι συνέπειες για τον τόπο θα είναι ολέθριες .Να μην αποβεί ΄΄το λάθος ΄΄΄μοιραίο.
Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας με κάθε τρόπο.

Θα είμαστε εδώ ,παρόντες σαν συνδυασμός, να παλέψουμε όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, με ανάκληση της απόφασης για την ανόρυξη της γεώτρησης από ιδιωτική εταιρεία αλλά και για οτιδήποτε θίγει τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών …..

ΜΑΡΙΑ  ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ 
Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων   και Επικεφαλής της Παράταξης Δύναμη Δημιουργίας 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΔΕ για όλους τους εμπλεκόμενους, και άρση τραπεζικού απορρήτου για όλους τους ως ανω.Ακουει κανείς αρμόδιος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog