Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 7 υπουργοί, 7 συναντήσεις, 7 εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον δήμο μας

Έγιναν ήδη τέσσερις συναντήσεις:

- Advertisement -

Εξελίξεις για επτά ζητήματα που αφορούν τον δήμο μας αναμένεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα των συναντήσεων που έχει πραγματοποιήσει ή θα κάνει το επόμενο διάστημα με 7 υπουργούς, ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης.

Έγιναν ήδη τέσσερις συναντήσεις:

  • Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια συζητήθηκε η παραχώρηση του στρατοπέδου Καλογερογιάννη στον δήμο Κορινθίων. Στην συνάντηση συμμετείχαν και τα μέλη της διαπαραταξιακής που έχει συσταθεί από τον δήμο.
  • Με τον υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο η συνάντηση αφορούσε το αίτημα άμεσης έγκρισης εννέα θέσεων δημοτικών αστυνομικών.
  • Με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νίκο Παναγιωτόπουλο, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η χρηματοδότηση τριών ανταποδοτικών έργων για την δημιουργία των δύο δομών προσφύγων και μεταναστών. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παπαϊωάννου.
  • Με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η λειτουργία μόνιμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό.
    Τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένες άλλες τρεις συναντήσεις:
  • Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η συνάντηση θα αφορά την ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.
  • Με τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη η συνάντηση αφορά την χρηματοδότηση της ανάπλασης του προαύλιου χώρου του δικαστικού μεγάρου, με βάση την μελέτη που έχουν συντάξει οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.
  • Τέλος επίκειται μία ακόμα συνάντηση, η οποία αφορά την επαφή με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη, στον οποίο θα τεθεί ένα σοβαρό θέμα που αφορά στο Στεφάνι. Εκεί το χωριό έχει «περικυκλωθεί» από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
    Δείτε στο παρακάτω link αναλυτικά τι δήλωση ο ίδιο ο δήμαρχος για τις επαφές του με τα κυβερνητικά στελέχη.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog