Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

M.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Πως κατάντησαν το Δήμο των νερών

- Advertisement -

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή έρχεται στο και πέντε να συζητήσει το θέμα των μέτρων.

Παρόλο που το θέμα είχε τεθεί επανειλημμένα εδώ και μήνες από την παράταξή μας, ο κ.Γκιώνης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ. κ. Πρωτονοτάριος μας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, μιας και έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη ζήσουμε ανάλογες καταστάσεις με αυτές του προηγούμενου έτους.

 Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι η Δημοτική Αρχή όχι μόνο προετοιμασμένη δεν ήταν αλλά όλο αυτό το διάστημα ψευδόταν και μοίραζε κενές υποσχέσεις.

Αφημένη στη νιρβάνα της έρχεται στο ‘και πέντε’ να πάρει μέτρα και να ζητήσει προτάσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Περιττό να αναφέρουμε ότι για άλλη μια φορά ΄΄ο ανευθυνουπεύθυνος΄΄ Δήμαρχος ήταν απών από την συζήτηση των προτάσεων .

Έδινε συνέντευξη για τον MOZART και έκανε τα γενέθλια  της βυθιζόμενης γέφυρας στα Ίσθμια μετά από πέντε χρόνια!

Δεν είναι η πρώτη φορά ,δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Τον έχουμε μάθει πλέον.   Ούτε ο ίδιος αλλά ούτε,  όσοι και  όσες επικροτούν τις πολιτικές αυτές και δεν μιλούν, μπορούν να οδηγήσουν το πλοίο σε ήρεμα και ασφαλή νερά.

Άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά νερά έτσι όπως τα κατάφεραν! Κάθε λίγο και λιγάκι αφαλατώσεις βλέπουμε ,νερό στις βρύσες δεν βλέπουμε.

Μην ξεχάσουμε να τονίσουμε ότι υπάρχει και manual στα social media για το πως δουλεύει μια αφαλάτωση .Την είχε αναρτήσει Αντιδήμαρχος του κ.Γκιώνη !!Να ψαξετε να την βρείτε.

Εμείς από την πλευρά μας στο τελευταίο  Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ το οποίο  έγινε από την πίεση αγανακτισμένων Δημοτών ,κάναμε προτάσεις ,που μπορούν να μετριάσουν την ένταση του προβλήματος , αφού τελευταία στιγμή δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.

-Να διερευνηθεί η δυνατότητα μεταφοράς νερού από την ΕΥΔΑΠ με κατάλληλα πλοία.

-Να γίνει μεταφορά νερού  με υδροφόρες ΄΄ από την ΕΥΔΑΠ

-Να υπάρξουν περιοριστικά μέτρα κατανάλωσης  νερού σε Βιομηχανίες και Ξενοδοχεία.

-να χρησιμοποιηθούν ιδιωτικές γεωτρήσεις

– να ανασταλεί η εμπορία   νερού με  τις υδροφόρες .

– συνεχής έλεγχος για υπερκαταναλώσεις  και επιβολή μέτρων

Δυστυχώς, έχει πληγεί η εικόνα του Δήμου και της Πόλης των Νερών,  και δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό  στο Τουρισμό και την τοπική οικονομία.

ΜΑΡΙΑ  ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ 

Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων   και Επικεφαλής της Παράταξης Δύναμη Δημιουργίας 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog