Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δωρεάν νερό μόνο στα μέλη Συλλόγου

- Advertisement -

Εξοργιστική είναι η καταγγελία που περιήλθε σε γνώση μας, από τον αναγνώστη μας, κάτοικο της περιοχής. Το loutrakiblog.gr πριν τη δημοσίευση της παρούσας, ενημέρωσε.

Διαβάστε

«Ο κύριος δήμαρχος έδωσε εντολη σε κάποιο κύριο Μ.Π. (το όνομα μας το έχει δώσει ο αναγνώστης μας) της περιοχής Κατουνιστρα να μοιράσει δωρεάν νερό στους κατοίκους.

Ο εν λόγω αυτόκλητος σερίφης διανέμει νερό μόνο σε όσους έχουν πληρώσει συνδρομή σε κάποιο σύλλογο.

Εάν η κοινωνία μας έφτασε σε αυτό το σημείο, κάποιος να αποφασίζει ποιος θα πιει και ποιος όχι νερό, αλιμονο μας!!»

Ακολουθεί άλλη επιστολή, αναγνώστριας, για το ιδιο θέμα και την ίδια περιοχή:

«Δυστυχώς η διανομή του νερού στην περιοχή Σουρλά-Κατουνίστρα γίνεται επιλεκτικά. Ανθρωποι που δεν είναι δημότες, διψούν! Αυτό είναι απάνθρωπο! Ούτε ίχνος αλληλεγγύης σε περιόδους δύσκολες, απο κανέναν, μοιράζουν το νερό μεταξύ τους! Ας είναι όλοι τους καλά, εμείς να πεθάνουμε, ανήμποροι και αβοήθητοι»

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το νερό διένεμειθη στους κατοίκους της περιοχής ΚΑΤΟΥΝΙΣΤΡΑΣ όσοι ερχόντουσαν επερνσν νερό καί οι ίδιοι έλεγαν στους γείτονες τους να έρθουν να πάρουν και αυτοί.Τωρα εάν κάποια οικογένεια έλειπε και έμαθε για τη διανομή νερού το οποίο ήταν 2 παλέτες δυστυχώς έχει διανεμηθεί

  2. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι πράγματι δόθηκαν από τον Δήμο Λουτρακίου σε εκπροσώπους των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής νερά προς διαμοιρασμό στους κατοίκους των συλλόγων αυτών.
    Όσον αφορά τον συγκεκριμένο σύλλογο που αναφέρεται στο παραπάνω άρθρο, ο εκπρόσωπος του συλλόγου που έλαβε τα νερά προς διαμοιρασμό, προχώρησε σε επικοινωνία με όλους τους κατοίκους των οποίων κατείχε στοιχεία επικοινωνίας. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έγινε ο διαμοιρασμός των νερών επιλεκτικά και ΟΥΔΕΠΟΤΕ αρνήθηκε ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος να δώσει νερό σε κάτοικο του συλλόγου που παρευρέθηκε στο σημείο διαμοιρασμού.

    Το νερό είναι ΑΓΑΘΟ στο οποίο πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ πρόσβαση αδιακρίτως, ειδικά αυτή την περίοδο που βιώνουμε έναν πρωτοφανή (σε ένταση και διάρκεια) καύσωνα και σε περιοχή που ακόμη μαστίζεται από τις δριμύτατες επιπτώσεις της πύρινης λαίλαπας. Για αυτό το λόγο, ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του συλλόγου με δική του πρωτοβουλία και ανιδιοτελώς κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό οι συνάνθρωποι μας.

    Υ.Γ. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να δημοσιεύονται ειδήσεις οι οποίες βασίζονται σε ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ καταγγελίες οι οποίες απέχουν από την πραγματικότητα. Η έρευνα με στόχο την εξακρίβωση μιας πληροφορίας (καταγγελίας στην περίπτωση μας) αποτελεί προαπαιτούμενο της σωστής δημοσιογραφίας.

    Ως εκ τούτου, κρίνεται ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ η δημοσίευση μιας είδησης που όχι μόνο δεν εξακριβώθηκε αλλά και περιέχει άστοχους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς (π.χ. “αυτόκλητος σερίφης”). Συνεπώς, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας ώστε το συντομότερο να διαγραφεί το παρόν άρθρο.

    • Αγαπητέ Αλέξανδρε, πριν νουθετήσετε πρέπει να έχετε υπόψιν σας:
      πριν δημοσιευθεί το παρόν ενημερώθηκε εκτός των άλλων και ο ίδιος ο Δήμαρχος.
      Οπως διαβάζετε η καταγγελία δεν είναι μία, αλλά δύο, ενώ έχουμε στην κατοχή μας και άλλες από την περιοχή.
      Μακάρι να έγινε ένα λάθος, μακάρι να μην συνέβη όπως το καταγγέλουν οι συμπολίτες μας! Oμως δεν είναι ένα απλό «λάθος» ότι δεν δόθηκε νερό!
      Η δική μας δουλειά και η σωστή δημοσιογραφία είναι να ψάξουμε και να ενημερώσουμε. Αυτό κάναμε και αυτό διαπιστώσαμε. Εις επίρρωσιν άλλωστε του δημοσιεύματος παραδέχεστε ότι ο κ. Μ.Π. μοίρασε νερό σε όσους είχε το τηλέφωνό τους. Ποιο είναι το ανυπόστατο λοιπόν;
      Σε ότι αφορά τους “προσβλητικούς χαρακτηρισμούς” (π.χ. “αυτόκλητος σερίφης”, όπως επίσης διαβάζετε, δεν είναι δικός μας χαρακτηρισμός αλλά του συμπολίτη που έστειλε την επιστολή.
      Μπορούμε να δημοσιεύσουμε την απάντηση σας προς ενημέρωση των δημοτών, αλλά παρακαλούμε γράψτε μας ολόκληρο το όνομα σας και όχι Αλέξανδρος Μ, καθώς και την ιδιότητά σας για να διαπιστώσουμε πως τα γνωρίζετε όλα αυτά.
      Μπορείτε επίσης να μας στείλετε το τηλέφωνό σας στο email μας (info@loutrakiblog.gr) να επικοινωνήσουμε μαζί σας!
      Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

  3. Ντροπη ν μενουμε λουτρακι στη πολη των νερων , να πληρωνουμε 29 ευρω το 4μηνο το ελαχιστο κ να αγοραζουμε νερα για να πιουμε πλεον κ το εργοστασιο ν παιρνει γεωτρηση !! Ρε Θα παει η 6αδα Κορπη κ η Αυρα συννεφο στο εξης !!!

  4. Στον κάβο στα ίσια σήμερα 4η μέρα χωρίς νερό και όταν τους πήραμε τηλέφωνο αλλού σφύριζανε όταν θα ρθει η ώρα να τους ψηφίσουμε πάλι θυμηθείτε τι πρέπει να κάνετε μαύρο στους μαυρογιαλούρους

  5. Νά κανονίσετε για όσο διάστημα δεν είναι πόσιμο το νερό να μην πληρώσουμε λογαριασμό νερού. Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.
    Τά σούπερ μάρκετ κάνουν πάρτι με τόσα νερά που αγοράζουμε μην πληρώσουμε καί τήν δευαλ από πάνω.

  6. Η άθλια ανακοίνωση που μας ενημερώνει (εκ των υστέρων) ότι “οι κάτοικοι που διαμένουν ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ μέχρι 31/8 δεν θα έχουμε πόσιμο νερο (λες και έχουμε μη πόσιμο όλη την ημερα), θα ελεγχομαστε για υπερκαταναλωση (ας ξεκινήσουμε με κατανάλωση μιας και τα ρολόγια είναι φρεναρισμενα) και θα πληρώνουμε και πρόστιμο αν υπερβουμε το οριο”.
    Μιλάμε λοιπόν για πολίτες δύο κατηγοριών.
    Εντός και εκτός σχεδίου. Αλλά φόρους πληρώνουμε και οι δύο…μόνο που εμείς ΔΕΝ έχουμε νερό στη βρύση. Για ενάμιση μήνα θα πρέπει να αγοράζουμε μπουκάλια για να πιούμε νερό. Γεννήθηκα στο Λουτράκι. Χαίρομαι που το καλοκαίρι γινόμαστε διπλοί σε πληθυσμό. Έχουμε ανάγκη τον τουρισμό και πρέπει να προσφέρουμε το καλύτερο.
    ΟΜΩΣ υπάρχουν και πολίτες που πρέπει να εξυπηρετηθουν.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ το πρόβλημα ΠΡΕΠΕΙ να λυθεί ΑΜΕΣΑ.

    • Λογικά μου απαντάς κάπου από Αθήνα περιμένοντας το ΣΚ να έρθεις προς τα μέρη μας. Λογικά δεν κάνεις μπανακι με μπετονι και ξεχνάς και καμιά βρύση ανοιχτή.
      Κάνε μας τη χάρη αγαπητέ μου!

  7. Μη φοβάστε και μην διαμαρτυρεστε εσείς ψηφηζετε τόσα χρόνια έναν άχρηστο δήμαρχο καλά να πάθετε δεν βάζετε μυαλό διωχτε τον κινδυνευουμε

    • Σωστά! Γιατί οι υπόλοιποι περιμένουν το πράσινο φως για ξαμολησουν 1.000 βυτια να γεμίσουν τις δεξαμενές.
      Λύση ψάχνουμε. Όχι παπαγάλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog