Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Ανακοίνωση της ΑΕΔΙΚ για τη βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής της Ισθμίας, αλλά και όλους τους χρήστες της Βυθιζόμενης γέφυρας ότι χθες Πέμπτη 18.7.2024 η γέφυρα επανατοποθετήθηκε και από σήμερα Παρασκευή 19.7.2024 είναι και πάλι διαθέσιμη για το κοινό καθώς οι εργασίες ελέγχου και δοκιμαστικής λειτουργίας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Ζητούμε ειλικρινή συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης. Κατανοούμε πλήρως τον αντίκτυπο που είχε αυτό το έργο στην καθημερινή σας ζωή και εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας.

Η ομάδα της Τεχνικής μας Υπηρεσίας εργάστηκε σκληρά με απόλυτη προσήλωση και συνεργάστηκε στενά με τον ανάδοχο για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας τόσο κατά την διαδικασία της αποκατάστασης όσο και κατά την διαδικασία επανατοποθέτησης και επαναλειτουργίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινότητας που αφορούν τις ανάγκες άλλα και γενικότερα την ευημερία της περιοχής μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε απρόσκοπτη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της γέφυρας με την μικρότερη δυνατή όχληση στις δραστηριότητες των κατοίκων της περιοχής.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υπομονή σας όλη αυτή την περίοδο.

Υπενθυμίζουμε στους χρήστες ότι πέραν των ηλεκτρονικών πινακίδων παρέχεται επιπρόσθετα η δυνατότητα ενημέρωσης για την λειτουργία των βυθιζόμενων γεφυρών από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.topvision.gr/dioriga

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνήστε με:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 27410 30880 & +30 27410 30886

E-mail Επικοινωνίας:

Διοικητικές Υπηρεσίες: reception@corinthcanal.com & info@corinthcanal.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog