Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αναβαθμίζονται οι αγωνιστικοί χώροι σε τρία γήπεδα του δήμου

Πρόκειται για το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, όπου θα τοποθετηθεί νέος, σύγχρονος, φυσικός χλοοτάπητας και για τα γήπεδα Αθικίων και Ξυλοκέριζας

- Advertisement -

Για τη νέα δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων η αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα του δήμου μας.

Πρόκειται για το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, όπου θα τοποθετηθεί νέος, σύγχρονος, φυσικός χλοοτάπητας και για τα γήπεδα Αθικίων και Ξυλοκέριζας, όπου θα τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας τελευταίας γενιάς.

Ο συνολικός προϋπολογισμός και για τα δύο έργα είναι 754.879,74 ευρώ!
Ξεκινώντας από τα δύο γήπεδα στις Κοινότητες των Αθικίων και της Ξυλοκέριζας.

Ο υπάρχων συνθετικός χλοοτάπητας είναι υποβαθμισμένος, λόγω παλαιότητας, και ο αγωνιστικός χώρος σκληρός, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους αθλητές.

Με την αντικατάσταση του, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση και την βελτιωμένη εικόνα των γηπέδων, διασφαλίζεται σε σημαντικό βαθμό η σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Τα ίδια ισχύουν και σε ό,τι αφορά το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου. Όλοι όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο ξέρουν πως ο χλοοτάπητας είναι το βασικότερο στοιχείο σε ένα σύγχρονο γήπεδο και βελτιώνει την απόδοση μιας ομάδας σε μεγάλο βαθμό.

Ο δήμος Κορινθίων είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει την συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος, προκειμένου να τον βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα χρονιά να κερδίσει την άνοδο στην Super League 2.

Γι αυτό προχωρά στην αντικατάσταση του «γερασμένου» χλοοτάπητα, με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον τομέα αυτό. Μετά την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου θα έχει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου δεν αφορά μόνο τον κύριο αγωνιστικό χώρο των 8,960 m2 (όπου θα τοποθετηθεί προκαλλιεργημένος έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας) αλλά και τους βοηθητικούς χώρους των 4.000 m2, όπου θα γίνει σπορά.

Στον δήμο Κορινθίων έτσι αντιλαμβανόμαστε την προσφορά στους νέους και τις τοπικές κοινωνίες. Με αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών, αλλά και με δημιουργία νέων, όπου είναι απαραίτητο.

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ θα γίνουν τα γήπεδα με χλοοταπητα !!Κομπλε όπως είδα και πριν λίγες μέρες σε ένα ωραίο βίντεο έγινε και το γήπεδο στο όμορφο μας το χωριό την Περαχώρα !Και από ότι είδα δεν είναι και πολύ ακριβά !!Ακριβο παντως ήταν το glass floor που βάζει ο Γιανακο στο ΟΑΚΑ για να παίζει ο Σλούκας και τα αλλά παιδιά του Άκτωρ !3,2 μιλιονια το κόστος του glass floor!!NBA θα γίνουμε 😀Δεν τα έδινε τα 3 μιλιονια στον Αλαφούζο να πάρει κανα παίχτη για την Παναθα που μας το παίζει μεγαλος Παναθηναϊκός ο Γιαννακοπουλος 😀😀Η Παναθα πήρε αυτόν τον Ισλανδό ξυλοκόπο που έπαιζε και στην Παοκαρα πριν λίγα χρόνια τον Ινγκασον !!Κερβερος στην άμυνα στον αέρα αλλα αν του βάλεις την μπαλα κάτω κάνει ζεϊμπεκιές 😀😀Θα έχουμε όπως καταλαβαίνουν όλοι συναρπαστικό πρωτάθλημα σε μπαλα και μπάσκετ την νέα σεζόν !!Εδω θα είναι ο αθλητικογράφος του μπλογκ ο Αντρικος να σας τα λέει με τον δικό του στυλ για την ενημερώσει σας !Η φίλη μας η Χαρά θαυμάζει τα δελφίνια στα Καλανησα και δεν βάζει άρθρα αθλητικά 😜Καλησπερα σε όλους

  2. Η φίλη μας η Χαρά θα θαυμάζει και κοιτάζει τα όμορφα δελφίνια εκεί στα νησια και έχει αφήσει τον Αντρέα να περιμένει να περάσει τα σχόλια να ενημερώσουμε τον κόσμο εδώ μέσα !Ολυμπιακοι Αγώνες έρχονται στο Paris και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα 😀Ευτυχως που είναι εδώ ο αθλητικογράφος 😀Είχαμε το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ στην ελληνική ομάδα στίβου με μια αθλήτρια όνομα δεν μας λένε ακόμα !!Φερτε ένα σύννεφο να πέσω !!Ολυμπιακοι αγώνες χωρίς ντόπινγκ γίνετε δεν γίνετε !!Αντε γεια μας ξανα πιάσανε οι ζέστες και εδώ στην κατακόκκινη Ουαλλια και δεν παλεύετε και εδώ κατα κάποιον τρόπο

  3. Αφού έπιασα για τα Olympics games και αφού δεν υπάρχει περιπτωση να βάλει κάποιο άρθρο η Χαρα να σας πει ο Αντρεας τα νεα!!Την άλλη Παρασκευή στο ρομαντικό Παρίσι θα έχουμε το open Ceremony των αγώνων !!Φετος η έναρξη δεν θα γίνει στο στάδιο όπως συνηθίζετε αλλά στο κεντρικό Παρισι,στο Σηκουάνα και Τροκαντερο !ξερετε η παρελαση των ομάδων από τις χώρες και όλα τα αλλά που βλέπαμε σε άλλες Ολυμπιάδες θα γίνουν εκτός σταδίου και δωρεάν για τον κόσμο !!Βαρκες λέει στον Σηκουάνα και τέτοια κόλπα !Υπαρχει φυσικα ένα προβλημα στα θέματα ασφαλείας ,τρομοκρατικές ενέργειες κλπ και οι γαλλικές αρχές έχουν κάνει και αλλά σχέδια plan B που λεμε !!Σιγουρα θα είναι κάτι διαφορετικό που ειδικα Παρίσι με τον Σηκουάνα τον Πύργο Άιφελ μπορεί να βγει ένα ωραίο θέαμα που ο απλός κόσμος θα μπορεί να το δει και όχι να είναι μέσα σε ένα στάδιο !!Αυτα τα ολιγα για ενημέρωση σας έχω και νέα για το νέο κοουτς της Αγγλίας που ισως είναι γυναίκα για πρώτη φορά μια ωραία Ολλανδέζα η Σαρινα Βιγκμαν !!

  4. Να πούμε και για μια πρωτοποριακή κίνηση που η Αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου η FA η γνωστή !!Υπαρχει σκέψη λοιπον για πρώτη φορά στον πάγκο της Αγγλίας να καθησει γυναίκα προπονήτρια η Σαρινα Βιγκμαν από την Ολλανδία !Η Σαρινα είναι η προπονήτρια της εθνικής Αγγλίας Γυναικών που έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τις γυναίκες το 22 πήγε τελικό στο παγκόσμιο περυσι και έχει κερδίσει και με την Ολλανδία ένα ευρωπαϊκό !Σιγουρα θα έχει ενδιαφέρον μια τέτοια κίνηση !!Σιγουρα πάντα υπάρχει δύσκολη απόφαση για τον πάγκο της Αγγλίας που είναι από τους ποιο δύσκολους όπως γνωριζουμε κάνει τζιζζζ που έλεγες μια ψυχή !!Αυτα τα ολιγα και ο Αντρεαςθα είναι εδώ να σας ενημερώνει !!Καλησπερα σε όλους από την πολύ ζέστη Ουαλλια του τρελού ουαλλου Αντρικού !!

  5. Εσένα η ομάδα σου ποσά έχει πάρει σε τριτα σε δυναμικότητα δεν μας λες 😀😀Ξυδάκι θα περάσει και αυτο !!Φιλαρακο φέτος στην Ευρώπη κουπες πήρε η Ρεάλ η Ατάλαντα και 2 ο Ολυμπιακός !!Αυτο γράφει η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ αυτο γράφει η ιστορία !!Το τι πιστεύει ένας 234τος Λουτρακιου Περαχώρας και Αγίων δικό σου πρόβλημα !!Αντε γεια μας από τον Πρωταθλητή Ευρώπης 2024 Αντρέα

  6. Ασε ρε φιλε 19:16, δεν βγαζεις ακρη. Καλυτερα μην ασχολεισαι. Αγορμη για κουβεντα θελει. Σε διαλογο θα μπεις; Ειμαι βεβαιος πως περισσοτερα και καλυτερα πραγματα εχεις να κανεις στη ζωη σου, οπως και ολοι μας εδω.

  7. Εσυ δεν έχεις τίποτα καλύτερα να κανείς από το να δίνεις συμβουλές ??Ποια κουβέντα να κάνω με αυτόν η με εσένα ??Σιγουρα δεν βγαζεις άκρη μαζί μου γιατί εγώ έχω κάτι να πω !Εσεις δεν έχετε τι να πείτε και λέτε και γράφετε αυτά που γράφετε !Αυτα τα λίγα μην μας κόψει η Χαρά !!Στα δικά μας τώρα !!Αγαπητη Χαρά και Μιχάλη σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ !Τριτη 30 Ιουλίου έρχονται οι κούπες στην Κόρινθο στη πλατεία στο Πήγασο !!Παρτε το συνεργιο σας και να πάτε !Δυστυχως δεν θα είμαι τότε Λουτρακι για διακοπές για να την δω την κούπα αλλά την έχω δει στο Βίλα Παρκ που ήταν εκεί οταν ρίξαμε 4 στην Αστον Βίλα και μετά γιναμε πρωταθλητές Ευρώπης 2024 !!Ελπιζω σε δημοσίευση για να βάζουμε σε σειρά τα πράγματα και μερικούς συμβουλάτορες σαν τον πικραμένο 2052 και τους παρόμοιους του !

  8. Δεν μας το έκοψε το σχόλιο η Χαρά και νομίζω καλά εκανε γιατί αφού με πιάσανε στο στομα τους και στην κουβέντα τα καλόπαιδα του μπλογκ ωφειλει να απαντήσει ο Αντρεας !!Ειπαμε εγώ τα γράφω και τα λέω χωρίς να έχω απαιτησεις και διαλόγους και κουβέντες που δεν μπορούν να κάνουν μερικοί εδώ μέσα !.,Παμε τώρα ξανα στην ενημέρωση σας κύριες και κύριοι του μπλογκ !!Αυριο ρίχνονται στην μάχη της ευρωπαϊκής πορείας των ομάδων ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ !Απεναντι τους θα έχουν την Μπάνια Λουκα και την Ίντερ ντ’Εσκαλδες 😀😀Όπως καταλαβαινετε θα έχουν εύκολο έργο !!Την Πέμπτη η Παναθα έχει και αυτή αγώνα λίγο ποιο δύσκολο με την Μποτεφ Πλοβλιν στο Ολυμπιακό στάδιο παρακαλω !!Και εκεί θα περάσει η Παναθα Ελπιζω εύκολα αλλά μετά τον περιμένει ο Αίαντας !!Αγιαξ ο επομενος αντίπαλος της Παναθας αν περάσει φυσικα !οπου φτωχός και η μοίρα του δηλαδή !!Αυτα από τον Αντρικό στην αθλητική ενημέρωση σας και καλή τύχη στις ομάδες καλή τύχη στους ανύπαντρους και ανύπαντρες 😀😀🧋⚽️🏆

  9. Αυτό που ΕΣΕΙΣ χαρακτηρίζατε MILKO CUP , στο γήπεδο που ΕΣΕΙΣ πολεμήσατε όσο κανένας άλλος.
    Αυτό είναι το τρίτο σε δυναμικότητα ευρωπαϊκό, Αντρέα.

    Και επειδή δε σε κόβω για αναγνώστη με πρόβλημα στην κατανόηση λόγου, αλλά μπορεί και να πέφτω έξω, για λύσε μου μια απορία:

    Ο Λεβαδειακός και η Καλλιθέα που πήραν τα πρωταθλήματα στη Β’ φέτος στους ομίλους τους είναι πρωταθλητές Ελλάδας; ότι και ο ΠΑΟΚ δηλαδή; Δηλαδή θα παίξουν Ευρώπη όπως ο ΠΑΟΚ;

    ΕΣΕΙΣ λοιπόν γιατί αυτοαποκαλείστε πρωταθλητές Ευρώπης;

    Κάνε μας τη χάρη λοιπόν καλοκαιριάτικο.

  10. Κοιτα αδερφε σε καταλαβαίνω κατα βάθος !!Το αντιολυμπιακο μένος σου σε κάνει να λες λίαν επιοικως βλακείες !!Τι δουλειά έχει η Καλλιθέα και ο ΠΑΟΚ στην κουβεντα που έχουμε ανοίξει ???Βρε καλε μου άνθρωπε ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε σε πρωταθλημα Ευρώπης και το κατέκτησε !Οπως και η Ρεάλ όπως η Ατάλαντα και η U19 του Ολυμπιακού !Η ΟΥΕΦΑ στην ανακοίνωση της για τα πρωταθλήματα που διοργάνωσε είπε πρωταθλητές Ρεάλ ,Ατάλαντα ,Ολυμπιακός ,U19 Ολυμπιακός !!Τωρα αν ο Καραπαπας ο Τσουκαλας και ο κάθε ξερολας Έλληνας το λέει μιλκο καπ το λέει κόκα κολα και δεν ξέρω και εγώ πως ,η ονομασία στην ομάδα που κατέκτησε τρόπαιο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση λέγετε Πρωταθλητης !!Αυτα τα ολιγα και σου κάνω και χάρη που σου απάντησα !Αν δεν κάνω λάθος εισε ΑΕΚ !!Τραβα για μπουρου μπουρου με τον παοκακια που συμφώνητε και μην με ζαλίζετε !Πονος είναι θα περάσει με λίγο ξυδάκι λίγο μιλκο θα την βγάλετε !!

  11. Άσε αδελφέ, μην μπαίνεις στον κόπο, δεν θα βγάλεις άκρη. Χάνεις άδικα τα λόγια σου, άλλα λες, άλλα καταλαβαίνει ο Θανάσης. Απλά προσπερνά και προχώρησε. Δεν είναι εσκεμμένο, αλλά ψαγμένη η δουλειά. Διασταύρωση. Γκάου δυστυχώς, αλλά όχι στην πλάκα που το ρίχνουμε όλοι. Ισχύει. Γιαυτό, άσε το να περασει. Μη λες τίποτα. Δεν αξίζει.

  12. Δεν μπορεί να καταλάβει τι του είπες για Καλλιθέα ρε φίλε. Και να ήταν μόνο αυτό…. Πρώτον, ο ολυμπιακός πήρε το μίλκο cup γιατί έχει budget πολύ ανώτερο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Τα λεφτά τα έβγαζε από το bonus του πρωταθλητή που έπαιρνε τόσα χρόνια από τα πέτσινα πρωταθλήματα και όχι γιατί έβαζε περισσότερα χρήματα στην ομάδα ο noor-1. Δεύτερον, το τι ομάδα είναι, φάνηκε από τις σφαλιάρες που έφαγε στην έδρα του ΚΑΙ από αεκ ΚΑΙ από παοκ ΚΑΙ από παο, αλλά και από έξτρα χαστούκια λαμιώτικα. Τρίτον, ο παο έφτασε τελικό, ημιτελικά και προημιτελικά του πρωταθλητριών παίζοντας ως πρώτος απέναντι στους πρώτους των άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δηλαδή ως ίσος προς ίσους και όχι ως 3,4ος απέναντι σε 7ες ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων τους, όπως η 7η Άστον βίλα και η 7η φιορεντίνα. Τέταρτον, το ότι στον τελικό έπαιξε η 7η ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, κάτι δείχνει για το γενικό επίπεδο του μίλκο cup. Πέμπτον, η Ρόμα του Μουρίνιο το κατέκτησε πριν, αλλά δεν το θεώρησαν επιτυχία οι Ιταλοί και ξεκούμπησαν τον πορτογάλο. Τυχαίο; Τώρα βέβαια, σιγά μην τα καταλαβαίνει αυτά, όπως και γιατί η…πρωταθλήτρια Καλλιθέα δεν είναι βασικά πρωταθλήτρια! Απλά κι εύκολα είναι τα πράγματα, αλλά για την κατανόησή τους χρειάζονται και 2 δράμα νιονιό. Σκέψου δηλαδή να ήταν και περίπλοκα… Τότε θα ζαλίζεται στο άκουσμά τους και μόνο. Οπότε κάνε στροφή και άσε τον να κοιμάται τον ύπνο του αφελούς…

  13. Πάλι καλά που ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε στο δρόμο του πέρυσι την Μπορατς ,την Μπανα Λουκά και την Ίντερ Εσκαδες και κατάφερε να σηκώσει το ευρωπαϊκό 😀😀Μπορεί να κέρδισαν έστω οριακά οι 234τοι στα πρώτα ματς αλλά ο Αντρεας θα καθησυχάσει τους φίλους των ομάδων και θα πει για τέτοια εποχή δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για την δυναμική η καλύτερα αγωνιστική εικόνα των ομάδων Ακόμα αγοράζουν παίχτες οι ομάδες !!Η Παναθα πήρε τον Τετε από Τουρκία μεριά ,ο Σούπερ Μάριος της ΑΕΚ αγοράζει και αυτός παίχτες ,η Παοκαρα κάτι Ρώσους από ότι βλέπω κλπ κλπ Λογικα και αν δεν έχουμε κανένα χουνερι θα περάσουν και οι τρεις !!Αντε καλό βράδυ γιατί θα έχει νυχτώσει οταν περάσει το σχόλιο !Το πρωί η Χαρά έχει υποχρεώσεις και δεν περνάει τα σχόλια μας 😀😜

  14. Ε καλά και στο ΝΒΑ τους λένε πρωταθλητές κόσμου , δε λέει κάτι το πώς ονομάζει η Ουεφα τους νικητές των διοργανώσεών της, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

    Επομένως και επειδή έχει και παραέχει σχέση η Καλλιθέα, εφόσον κατέκτησε κατώτερο πρωτάθλημα στην κατηγορία της να την λέμε και αυτή Πρωταθλήτρια Ελλάδας αφού έτσι λέει η Ουέφα. Όπως τον ΠΑΟΚ. Αυτό σου εξηγώ.

    Που μας κάνεις και χάρη κιόλας.

  15. Και η απωλεια των τελευταιων πρωταθληματων ειναι πονος που θα περασει τωρα που το μαρινακη ανελαβε την προεδρεια, γιατι πως ειναι δυνατον ενας τζανετακος να κερδιζει εβδομες ομαδες στα δικα τους πρωταθληματα και δεν μπορει να κερδισει τους πρωτοπορους στο πρωταθλημα Ελλαδας? Ξεφτιλικι δηλαδη το πραγμα. Αλλα αυτα εχει η ζωη. Θα περασει με την καταποση μερικων μπουκαλιων μιλκο, η καλυτερα, λογω παρωχημενης ηλικιας, με χαμομηλακι που χαλαρωνει, φασκομηλακι, σαλεπακι και τσαγακι του βουνου. Υπομονη και τοπο στα νιατα. Το λεει κι ο Ζαμπετας στο τραγουδι του: πατερα κατσε φρονημα μη γινεσαι ρεζιλι, οι νεοι θελουν ερωτα κι οι γεροι χαμομηλι.

  16. Ειδες βρε Χαρά οι σχολιαστές σας γράφουν κατεβατά για τον πρωταθλητή Ευρώπης και αθλητικογράφο Αντρικό 😀😀Τι να τους κάνουμε βρε Χαρά μου να τους περάσει ο πόνος 😀😀🏆🏆Λοιπον δεν θα χαλάσω την ώρα μου να σας μάθω τα βασικά πραγματάκια για το τόπι !!Θα σας δώσω μια συνταγή ένα κοκτέιλ να το φτιάξετε στο σπίτι σας να σας περάσει ο πόνος που λέγετε «Πρωταθλητης Ευρώπης Ολυμπιακός !!θα βάλετε στο σέικερ μια μεζούρα ξυδι μια μεζούρα Μιλκο και μια μεζούρα ότι βότανο έχετε Βάσκο μήλο τσάι του βουνού ice tea 2-3 παγάκια και το κουνάτε γερά με τα δυο χέρια !!Θασας περάσει ο πόνος σε χρόνο μηδέν !Αντε γεια μας και σήμερα η κούπες τους πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού θα είναι στην Κόρινθο να πάτε να δείτε πως είναι μια ευρωπαϊκή κούπα από κοντά !!

  17. Μην το συνεχιζεις φιλε. Σου έκανε τη χάρη που απάντησε και είδες τι απάντησε, ούτε ο ίδιος κατάλαβε αυτά που γράφει, δεν βγάζουν νοημα. Όταν τα λέμε εδώ με τον Άκη, τον Μιχάλη, τον Μάρκο, τους αεκτζηδες, κλπ, πάντα χωνεται στην κουβεντα και παρακαλάει να τον προσέξουμε και να του μιλήσουμε. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, δεν τον ξοδεύουμε για να διαβάζουμε σχόλια του. Ξερουμε πως γράφει. Προσπερνάμε και αδιαφορούμε. Τον χρόνο μας θα χάνουμε?!

  18. Και σε εσένα χάρη σου κάνω που απαντάω !!Σαν του λόγου σου παλιά τα λέγαμε «Κουτσαβάκια «!!Εγω εξυπνάκια μου όπως έχεις καταλάβει μιλάω πάντα γενικά και όχι προσωπικα και ο λόγος δεν ξέρω με ποιο κουτσαβάκι μιλάω !!Εσυ και ο άλλος ο πονηρος με βάζετε στην κουβέντα στις βλακείες που αραδιάζετε !Ο άλλος έστω και με βλακείες που έγραψε απευθύνθηκε σε εμένα να του εξηγήσω τα ανεξήγητα !Εσυ χωνεσε στην κουβέντα για να πεις ποιο βλακείες από τον άλλον !.,Λοιπον φτιάξε και εσυ το κοκτέιλ για να σου περάσει ο πόνος και τις φιλοσοφίες στον Ακή Μιχαλακη και Νικολακη !Αντε γεια μας χανουμε τον χρόνο μας να απαντάνε στον κάθε κουτσαβάκι !!

  19. Mε αυτούς λέω τις φιλοσοφίες μου. Δεν απευθύνομαι σε σένα. Άλλες οι φιλοσοφίες των τριαντάρηδων, άλλες των εξηνάρηδων. Μην μας διαβάζεις, δεν σε υποχρεώνουμε. Φιλοσόφησε με τον Τάσο και σταμάτα να μας εκλιπαρείς να σου γράφουμε και να σου δίνουμε σημασία. Δεν θα το κάνουμε!

  20. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι ρε φίλε. Αδιαφόρησε και προσπέρασε. Δεν υπάρχει λόγος. Όλοι αυτό κάνουμε. Μη χαλάς τις ζαχαρένιες σου, fully isolated εκεί πάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog