Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Κ.ΖΕΡΒΟΣ: Κίνδυνος να ξεμείνει από πόσιμο νερό το Λουτράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ορατός πλέον είναι ο κίνδυνος να μείνει η πόλη του Λουτρακίου χωρίς πόσιμο νερό ελέω ανικανότητας της δημοτικής αρχής, αναφέρει ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ κ. Κωστής Ζερβός.

Στα δημοτικά συμβούλια του δήμου, πολλές φορές έγινε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Πρωτονοτάριο, να καθησυχάζει τους δημότες ότι υπάρχει επάρκεια νερού και κατηγορώντας την αντιπολίτευση για μικροπολιτική.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….άμα μείνεις κανα 2 φορές άπλυτος το εμπεδώνεις .Μικροπολιτική είναι να δηλώνεις επάρκεια, και να είσαι λίγος…

  2. είμαστε 3 ημέρες χωρίς ΝΕΡΟ!!!! Εν μέσω καύσωνα . Έχουμε ενοικιαζόμενα και οι τουρίστες δεν μπορούν να πλυθούν .
    Δεν έχουμε νερό για τουαλεττα, να κάνουμε ένα μπάνιο. Τα ντουζ στην παραλία τρέχουν άπλετα! Ντροπή Γκιώνη είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ και σύντομα
    Θα υποστείς και νομικές συνέπειες

  3. Μένω Ψυχικό Λουτρακίου λίγο πάνω από τη Γερμανική οδό, σήμερα 15/07 ώρα 21:00 ανοίγω την βρύση και δεν έχει νερό. Εδώ και 3-4 μέρες δεν είχε πίεση. Παίρνω την ΔΕΥΑΛ και μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι.
    Τον ρωτάω πως το Λουτράκι μέσα και το sport camp και ο Φλοίσβος πως έχουνε νερό?
    Τον ρωτάω πως θα κάνουμε μπάνιο ή πως θα πάμε τουαλέτα και μου λέει δεν ξέρω τα παράπονα σου στην διοίκηση. Εντωμεταξύ το Ψυχικό έχει δική του γεώτρηση την οποία την στραγγιξε το Λουτράκι και μας άφησε εμάς και τα μωρά μας απλυτους για να τρέχουν οι ντουζιερες των λουομένων. Ντροπή σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog