Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Στο Λουτράκι μιμούμαστε το καρναβάλι του Τυρνάβου όλο το χρόνο! (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

«Eνας απογοητευμένος δημότης που προσπαθεί να διατηρήσει το χιούμορ του», υπογράφει ο αναγνώστης μας, την επιστολή που μας έστειλε και παρακαλεί να διατηρηθεί η ανωνυμία του.

Διαβάστε αναλυτικά

Το τυρναβίτικο καρναβάλι, διοργανώνεται ετησίως στην πόλη του Τυρνάβου στην Θεσσαλία. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η λατρεία του φαλλού κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ως συμβόλου γονιμότητας και ευημερίας.

Μήπως ρε παιδιά να φιλοτεχνήσει ένας ξυλογλύπτης τα αγγωνάρια των φοινίκων σε σχήμα φαλλού, μπας και προσελκύσουμε επισκέπτες, γιατί μέχρι σήμερα μέσα Ιουλίου το Λουτράκι έχει πιάσει πάτο… (ας γελάσουμε, για να μην κλάψουμε με τα χάλια της πόλης μας)

Στο Λουτράκι, μετά την παντελή αδιαφορία για το πράσινο (δεν έμεινε πουθενά τίποτα όρθιο) την κατακρεούργηση των δέντρων και τη μη σωστή συντήρηση των φοινίκων (κλαδεύτηκαν εν μέσω καύσωνα), μπορώ να πω πως οτι απέμεινε από τους φοίνικες θυμίζει το σύμβολο της γονιμότητας και της ευημερίας… Ας το εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον για διαφημιστικους λόγους!

Οι φωτογραφίες με τους κατεστραμμένους φοίνικες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, δυσφημώντας το Λουτράκι αφ΄ενός, καταδεικνύοντας την μετριότητα του αρμόδιου υπευθύνου Πρασίνου κ. Μουζάκη! Αλήθεια γεωπόνο δεν διαθέτει ο δήμος μας? Γιατί αν διαθέτει, πρέπει να αναζητούν κάποιες ευθυνες για τα χάλια του πράσινου!

ΥΣ. Αλήθεια φίλε Γιώργο Γκιώνη, δήμαρχε της πόλης, αυτή εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Λουτράκι, σε ευχαριστεί? Κάνοντας βόλτα με τη μηχανή σου, απολαμβάνεις το τοπίο και λες τι ωραία πόλη που έχω φτιάξει για τους δημότες μου?

ΥΣ1. Ξεριζώστε τους χθες μωρε! Ντροπή πιά! τι τους κρατάτε κατεστραμμένους? Το μόνο που πετυχαίνουμε σα πόλη, είναι να γινόμαστε ρεζίλι…σε επισκέπτες και τουρίστες που τους φωτογραφίζουν και γελούν!

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Λουτράκι κατάντησε από περιζήτητη κοσμοπολίτικη Λουτρόπολη της Ελλάδας, σε αφιλόξενη πόλη, με ανύπαρκτο πράσινο και οι αγριόχοιροι γύρω από την πόλη, σαν να είναι γάτες. Ντροπή!

  2. Η παραλία είναι χάλια του Λουτράκι. Η θάλασσα είναι πάρα πολλα σκουπίδια κάνουν η Ανθρωποι μπάνια στην θάλασσα έχουν σκουπίδια 🌊🌊🌞καλό καλοκαίρι. Καλές διακοπές. Δεν κάνουν εργασίες στην παραλία ούτε το λιμανάκι ούτε το πάρκο 💙💙τι θα γίνει σταμάτησαν η Ανθρωποι

  3. Εχει πιασει πατο γιατι οι τιμες στα ξενοδοχεια ειναι πιο πανω και απο τα νησια. Γιατι να ερθει ο αλλος? Ας ξεκαβαλησουν το καλαμι μερικοι που νομιζουν οτι εχουν δωματια στη Μυκονο

  4. Σαν άτομο με αναπηρία,δεν συνιστώ το Λουτράκι.βαση νόμου κ μόνο θα έπρεπε να είχαν βάλει έστω… μια …δύο…στο κέντρο,στο λιμάνι, κάπου….κάντε κάτι κ για εμας….Το λέει ο… ΝΟΜΟΣ…

  5. Γιατί μυρίζει τόσο έντονα η παραλία στο Λουτράκι; Υπάρχουν προβλήματα με την αποχέτευση; κρίμα για τα μαγαζιά…μύγες θα βαρεσουν φέτος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog