Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Σοβαρές καταγγελίες εργαζομένων: Ληγμένα rapid tests, ανύπαρκτη πυρασφάλεια και κουρελιασμένες σημαίες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

- Advertisement -

Kαταγγελία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ 6ης ΔΥΠΕ, χωρίς να

Κατάσταση ελληνικής σημαίας σε δημόσια υγειονομική μονάδα. Στην κεντρική είσοδο Κέντρου Υγείας -όχι κάποιου δυσπρόσιτου- δίπλα ακριβώς από εκεί που διέρχονται πολίτες, υπάλληλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες. Οφειλόμενη όχι σε κάποια ξαφνική θεομηνία αλλά έτσι επί μισό χρόνο και βάλε.

Επειδή οι εικόνες μιλούν μόνες τους, από τη μεριά μας θα αρκεστούμε μόνο σε ένα σχόλιο προς τον κ. Καρβέλη Διοικητή της 6ης Υ.Πε και τους πολιτικούς προϊστάμενους του.

Αυτά συμβαίνουν , όταν σου αναφέρουν προς έλεγχο “ληγμένα” rapid test που χρησιμοποιούνται για διάγνωση και το θέμα περνάει “στο ντούκου”.

Το ίδιο για ασυντήρητα μέσα πυρασφάλειας και ακατάλληλα υλικά ατομικής υγιεινής.

Ακόμα πιο “ψιλά γράμματα”. Όταν σου παραθέτουν προς έλεγχο ενδεχόμενες χρόνιες σοβαρές παραβάσεις και παραλείψεις και εσύ δεν ασχολείσαι.

Σειρά έχει, πια, από τη συγκεκριμένη μονάδα να σου καταργούν κατάμουτρα και στην πράξη δική σου απόφαση, εσένα του ίδιου του διοικητή. Πάλι χωρίς καμία αντίδραση.

Τότε, φυσικά πια, η υπεκφυγή ή η άρνηση καθίσταται και εκλαμβάνεται ως αδυναμία . Και όταν ο έλεγχος ή η πειθαρχία της διοίκησης εξαντλείται στην ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των υπαλλήλων στο κτήριο της και δεν ακουμπάει τα άλλα, τα σοβαρά, τότε στο επόμενο βήμα η περιφρόνηση κάποιων δεν περιορίζεται στους εργαζόμενους, τους λήπτες υπηρεσιών και τον διοικητή της Περιφέρειας προσωπικά , αλλά επεκτείνεται στο ίδιο το εθνικό μας σύμβολο.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog