Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Από σήμερα θα είναι ανοιχτή στο κοινό η Έκθεση «Belief» στην παραλία

μέχρι την Κυριακή 21 Ιουλίου

- Advertisement -

𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗥𝗧 𝟮𝟰’ // *𝗕𝗘𝗟𝗜𝗘𝗙 | Έκθεση από νέους, σύγχρονους καλλιτέχνες που ερευνούν τον κόσμο των πεποιθήσεων μέσα από την Τέχνη.

Παρασκευή 12 Ιουλίου – Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 | καθημερινά 20:30 – 23:30
Beau Rivage, στη παραλία Λουτρακίου.
Είσοδος Ελεύθερη

Το Festivart σε συνεργασία με τη σχολή FOCUS στην Αθήνα, τη σχολή Steneby school of crafts στη Σουηδία, το M.A.M.A contemporary με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Κύπρου και το LAB2ART, παρουσιάζει τον Ιούλιο στο Λουτράκι, την έκθεση *BELIEF.
Λίγα λόγια για τη Θεματική:
Τι είναι αληθινό;

Ξέρουμε πως η πεποίθηση είναι η βεβαιότητα, η πίστη, η άποψη, η γνώμη, που έχουμε εμείς οι ίδιοι, ότι αυτό που πιστεύουμε, είναι το σωστό και ισχύει πραγματικά, καθολικά, ότι είναι αληθινό, αν όχι το μόνο αληθινό. Κάτι που είναι ικανό να υποβάλει την κρίση μας, να μας ενεργοποιήσει θετικά, ή να μας τυφλώσει μπρος σε μια αδικία. Η απουσία της μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο κενό που κάλλιστα μπορούμε να το εκλάβουμε και σαν κενό νοήματος. Άραγε μπορούμε να ενστερνιστούμε πεποιθήσεις άλλων; ακόμα και αγνώστων; Τι μπορεί να αλλάξει τις πεποιθήσεις μας; Τελικά αν αλλάξουν, ο ψυχικός μηχανισμός που τις στηρίζει παραμένει σταθερός. Υπάρχει τελικά αυτή η ανάγκη για πίστη και βεβαιότητες; ή αυτή η ερώτηση είναι απλά ρητορική

Οpening : Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 20:00 @ Βeau Rivage, Λουτράκι.

Επιμέλεια έκθεσης : Σουζάνα Αναστάση, Τάκης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Ζωή Πυρίνη, Μάκης Φάρος, Γιούλα Χατζηγεωργίου.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ειρήνη Αγγελίδη, Agnes Abelin, Δεσποινα Αθανασίου, Χριστίνα Bάλη, Anna Van Brusel, Αλέξανδρος Γαζής, Θάλεια Γαλανοπούλου, Φωτεινή Γκούμα, Amanda Lundh, , Alice Lidén, Κατερινα Δημητρίου, Maj Emerath, Στέργιος Καρατσαβίδης, Κριστίνα Καραγιάννη, Ελλη Κοντου, Αγγελική Καλαμαρά, Νίκος Κουλοχέρας, Χριστίνα Λειβαδίτη, Χρήστος Λοίζου, Ιφιγένεια Λοιζίδου, Κώστας Λένης, Ανδρομάχη Μαύρου, Μάρι Μασουρίδου, Βάσω Παράσχη, Ιφιγένεια Πεφάνη, Ελιζάμπεθ Ρίγκμπυ, Δημήτρης Ραπακούσης, Sigrid Jansson, Δημήτρης Σιδεροκαστίτης, Μιχάλης Σκάρπαρης, Γιάννης Στεφανίδης, Ρεββεκα Τακη, Γιάννης Φιλιάνδρας, Άγγελος Χριστοφιλόπουλος.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog