Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 15 Ιουλίου

Ποια θέματα θα συζητηθούν

- Advertisement -

Παρακαλείστε όπως προσέλθετε σε Τ α κ τ ι κ ή (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Γ. Γεννηματά αριθ. 2 στο Κιάτο) την 15η Ιουλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν.3852/10 όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τον Ν. 4555/2018 .

Η εν λόγω Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, με φυσική παρουσία για την λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ σύμφωνα με την αριθ. 234/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.
  2. Κύρωση τμήματος Δικτύου Κοινοχρήστων χώρων στον οικισμό Κάτω Διμηνιού Κορινθίας .
  3. Έγκριση μέτρων ρύθμισης της Κυκλοφορίας βάση της μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σικυωνίων με τίτλο: Χωροθέτηση διαβάσεων πεζών στην περιοχή του Κιάτου (άρθρο 52 του Ν. 2696/1999 (ΚΟΚ)
  4. Έγκριση & παραλαβή καταλόγων οφειλόμενης εισφορά σε χρήμα, στην Π.Ε. Νεάπολης στα πλαίσια της μελέτης: «Υπηρεσίες Συμβούλου για τον υπολογισμό σε € της εισφοράς σε χρήμα και της μετατροπής εισφοράς γης σε χρήμα για τις Π.Ε. Νεάπολης και άρθρου 13 του Δ. Σικυωνίων».
  5. Έγκριση της αριθ. 30/2024 απόφασης του Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων» περί, Χορήγηση αποζημίωσης των μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
  6. Έγκριση της αριθ. 31/2024 απόφασης του Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων» με θέμα: «Τροποποίησης Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2024».
  7. Έγκριση Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 ένταξης του έργου με τίτλο: «Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών στο Δήμο Σικυωνίων» .
  8. Έγκριση Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 ένταξης του έργου με τίτλο: «Επισκευή – ενίσχυση του καμπαναριού Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Δημοτική Κοινότητα Σικυώνος – Κιάτου του Δήμου Σικυωνίων» .
  9. Έγκριση Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 ένταξης του έργου με τίτλο: «Επισκευή – συντήρηση Κατασκήνωσης Κλημεντίου Δήμου Σικυωνίων» .
  10. Έγκριση Διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης ευρισκόμενου επί των οδών Αράτου και Καλογεροπούλου σύμφωνα με την αριθ. 238/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.
  11. Έγκριση διαμόρφωσης εισόδου – εξόδου ιδιοκτησίας Σωτηρόπουλου Ιωάννη σύμφωνα με την αριθ. 239/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.
  12. Έγκριση του αριθ. 1/2024 Πρακτικού Επιτροπής Καταλληλότητας και Εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Σικυωνίων για ιδιοκτησία Μηλιώτη Σπυρίδων στη Δημοτική Κοινότητα Μικρού Βάλτου.
  13. Έγκριση του αριθ. 2/2024 Πρακτικού Επιτροπής Καταλληλότητας και Εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Σικυωνίων για ιδιοκτησία Θεοδώρου Κων/νας στη Δημοτική Κοινότητα Αρχαίας Σικυώνας – Βασιλικού.
  14. Επί του με αριθ. πρωτ. 28/15-4-2024 εγγράφου του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑ (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ , με θέμα, Ενίσχυση Κ.Ε.ΠΕ.Α./Κ.Π.Ε. Σικυωνίων.
  15. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σικυωνίων στη δράση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» και ένταξη στο Μητρώο φορέων/Δομών Περιόδου 2024-2025.
  16. Αναγκαιότητα απόκτησης ακινήτου για την επέκταση – αξιοποίηση και αναβάθμιση του υπό κατασκευή Δημοτικού Σταδίου.
  17. Επί του από 5/3/2024 αιτήματος του κ. Λούκα Δημητρίου περί «Άδειας τοποθέτησης απαγορευτικών σημάτων εισόδου- εξόδου».
  18. Επί αιτήματος της εταιρείας VODAFONE περί, Χορήγησης δικαιώματος διέλευσης δικτύου οπτικών ινών στα διοικητικά όρια των Δημοτικών Κοινοτήτων, Μεγ. Βάλτου, Πασίου και Κάτω Διμηνιού.
  19. Επί αιτήματος του Οργανισμού «ΤΟΕΒ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΦΕΝΕΟΥ» περί, παραχώρησης του χρήσης του παλαιού Αγροτικού Ιατρείου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαίας Φενεού για την εγκατάσταση κέντρου Η/Υ λειτουργίας & ελέγχου των γεωτρήσεων στα πλαίσια εκτέλεσης σχετικού έργου.
  20. Επί του από 5/6/2024 εγγράφου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μοσιάς περί,
    παραχώρησης του προαύλιου χώρου του πρώην Δημοτικού Σχολείου στο «Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μασαϊτών».
  21. Επί της αριθ. 36/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σικυώνος – Κιάτου περί, παραχώρησης του ορόφου του Δημοτικού ακινήτου επί της οδού Ι. Πολέμη για την φιλοξενία φοιτητών και συνεργατών που θα συμμετάσχουν στην ανασκαφή στην Αρχαία Σικυώνα .
  22. Επί της αριθ. 38/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σικυώνος – Κιάτου περί, αιτήματος Γεωργίου Γ. για ενοικίαση Κοινοχρήστου Χώρου.
  23. Επί της αριθ. 39/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σικυώνος – Κιάτου περί, Παραχώρησης χρήση Κοινόχρηστου χώρου της πλατείας πλουμιστού για τοποθέτηση κινητής εγκατάστασης έψησης .
  24. Επί της αριθ. 41/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σικυώνος – Κιάτου περί, Παραχώρησης Κλειστού γυμναστηρίου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης.
  25. Επί της αριθ. 5/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσινού περί, παραχώρησης χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Φενεού για την εγκατάσταση των ιατρικών κινητών μονάδων του προγράμματος Σταύρος Νιάρχος.
  26. Επί της αριθ. 6/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσινού περί, παραχώρησης χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Φενεού στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μεσινιωτών για την πραγματοποίηση Καλοκαιρινών εκδηλώσεων.
  27. Επί της αριθ. 13/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Διμηνιού με θέμα: Αίτημα παροχής τηλεφωνικής γραμμής INTERNET στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα.
  28. Επί της αριθ. 10/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγ.Βάλτου περί, «Παραχώρησης του Κοινοτικού καταστήματος και της πλατείας για την πραγματοποίηση θρησκευτικής πανήγυρης την 25η και 26η Ιουλίου 2024».
  29. Επί της αριθ. 1/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ματίου περί, παραχώρησης της πλατείας για την πραγματοποίηση εκδήλωσης την 19η και 20 Ιουλίου 2024.
  30. Επί της αριθ. 7/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαίας Σικυώνας Βασιλικού περί, Παραχώρησης του πρώην Δημοτικού Σχολείου στον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Αρχαίας Σικυώνα «Ο Ορθαγόρας» για την πραγματοποίηση εκδήλωσης .
  31. Επί αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ» περί παραχώρησης της πλατείας και της παιδικής χαράς της Δημοτ. Κοινότητας Πασίου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης.
  32. Επί της αριθ.13084/10-7-2024 γνωμοδότηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ασπροκάμπου, περί παραχώρησης χρήσης της πλατείας για την πραγματοποίηση Θρησκευτικής πανήγυρης.
  33. Επί της αριθ. 6/2024 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μουλκίου περί, παραχώρησης της πλατείας για την πραγματοποίηση « Μουσικής Βραδιάς»
  34. Έγκριση Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 .
  35. Έγκριση Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 για την ολοκλήρωση του έργου, «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ».
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog