Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση στην ΠΕ Κορινθίας για τη διοργάνωση του 1ου Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Σκοποβολής Αστυνομικών

με στόχο η διοργάνωση να φιλοξενηθεί στην Κόρινθο το 2025.

- Advertisement -

Την ευκαιρία να συζητήσουν για τη μεγάλη διοργάνωση του 1ου Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Σκοποβολής Αστυνομικών είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, υποδεχόμενοι στα γραφεία της ΠΕ Κορινθίας τον Δημήτρη Αβανίδη, Αντιπρόεδρο Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, και τον Χρήστο Βλαχοπάνο, Πρόεδρο Αστυνομικών Κορινθίας.

Ο σχεδιασμός προχωρά με στόχο η διοργάνωση να φιλοξενηθεί στην Κόρινθο το 2025.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιου Γκιολή:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Κόρινθος θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει το 1ο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Σκοποβολής Αστυνομικών το 2025.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προβολή της περιοχής μας, την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού και την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και της αστυνομίας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια οργάνωση Ευχαριστούμε την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Κορινθία και δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθηνάς Κόρκα:

«Η Κόρινθος, με την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και την ιστορική της σημασία, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός. Η διοργάνωση του 1ου Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Σκοποβολής Αστυνομικών θα αναδείξει την περιοχή μας όχι μόνο ως αθλητικό, αλλά και ως πολιτιστικό προορισμό. Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα συμβάλει στην επιτυχία της διοργάνωσης και στην ανάδειξη της Κορινθίας ως κέντρου αθλητισμού και πολιτισμού. Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό τους συμμετέχοντες και επισκέπτες, ευελπιστώντας να τους προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog