Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Open Tennis Παύλεια 2024

την Κυριακή 07/07/2024

- Advertisement -

Τα Παύλεια τα οποία διεξάγονται στην Κόρινθο προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου κέρδισαν και πάλι το ενδιαφέρον και την αγάπη των παιχτών προσελκύοντας εικοσι οκτω αθλητές απ όλη την Ελλάδα.

Επί μια εβδομάδα στα γήπεδα του Ο.Α. Κορίνθου όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποζημιώνοντας με το υψηλού επιπέδου τένις, που έπαιξαν ,όλους τους φίλους του αθλήματος.

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε την Κυριακή 07/07/2024 με τον τελικό ανάμεσα στον Αντωνόπουλο Χρήστο (Ο.Α.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) και τον Παντελίδη Οδυσσέα (ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ) σ έναν αγώνα με μοναδικές στιγμές για τους παίχτες αλλά και για το πλήθος θεατών που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου και παρακολούθησαν τον αγώνα.

Νικητής αναδείχθηκε μετά από έναν όμορφο αγώνα περίπου μιάμισης ώρας ο Αντωνόπουλος Χρήστος με σκορ 62 60.

Ο Χρήστος μ αυτή την νίκη κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά και γίνεται ο πλέον πολυνίκης του θεσμού, φτάνοντας τα πέντε τρόπαια.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους στον τελικό της 7ης Ιουλίου οι: Δήμαρχος Κορινθίων Κος Σταυρέλης Νικόλαος, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη Καν Στριμενοπούλου Γεωργια, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Καρασσάβας Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κος Δημακος Κων/νος και ο Πρόεδρος του Δημόπρακτου Α.Ε. Κος Ταγαράς Βασίλειος . Ενώ την διοργάνωση χαιρέτησε με επιστολή που έστειλε στον Ο.Α.Κ. ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κος Δήμας Χρήστος.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 15 Ιουλίου σημερις στην μέση ο και ο Ιουνιος !!Ολοκληρωθηκε το Γουίμπλεντον ολοκληρώθηκε το Euro2024 και το Κοπα Αμερικα !!Ημουν τυχερος και λόγο ότι άργησε να αρχίσει το ματς Αρτζεντινα με τους Κολομπιανους το είδα το πρωί που γύρισα από την δουλειά !!Ματσαρα φυσικα και δίκαια κέρδισε η παρέα του Μεσι και του Ντι Μαρίας που έλεγε και ο Αλέφαντος !!Δικαι φυσικα κέρδισε και η Ισπανία στον άλλο τελικό τους Άγγλους !Κερδισε ο καλύτερος κέρδισε το ποδόσφαιρο θα πει ο Αντρικος !Στο Γουίμπλεντον ο θρυλικος Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να κερδίσει το νέο αστέρι του τέννις τον Καρλο Αλκαραθ όπως έγινε και πέρσι !!Σιγα σιγά θα αρχίσουμε τα δικά μας τώρα !Εχουμε προκριματικά για τους ΠΑΟΚ Αεκ και Παναθα στην Ευρώπη ,ο θρύλος κάνει την προετοιμασία του κάνει τις μεταγραφές κάνει ανανεώσεις φεύγουν κάποιοι παίχτες που πρόσφεραν πολλά όπως ο Ελ Αραμπι και η κούπα συνεχίζει τον γυρο της χώρας !αυτα τα ολιγα περιμένοντας την Χαρά να περάσουν τα σχόλια των αναγνωστών του μπλογκ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog