Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Οι Εγγραφές στην SPORTCAMP συνεχίζονται

Στην SPORTCAMP, η δράση δεν σταματά ποτέ

- Advertisement -

Αύγουστος, ξεγνοιασιά, ήλιος, παρέα, και… SPORTCAMP! Μικροί και μεγάλοι φίλοι μας, είστε έτοιμοι για το απόλυτο ταξίδι στη διασκέδαση;

Στην SPORTCAMP, η δράση δεν σταματά ποτέ. Κάθε μέρα είναι γεμάτη από αθλητικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση, beach volley, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τοξοβολία και τόσα ακόμα.

Τα μεσημέρια ακολουθούν με χαλάρωση στα σπιτάκια και τα απογεύματα με νέες ενασχολήσεις όπως κατασκευές, μαγειρική, ζωγραφική και μαθήματα για την ανακύκλωση και την προστασία της φύσης.

Τα βράδια είναι γεμάτα με χορό, τραγούδια, θεατρικά και παιχνίδια, κάνοντας τις νύχτες μας ακόμα πιο αξέχαστες.

Για τους φίλους μας που μένουν κοντά στην κατασκήνωση μας και επιθυμούν να περνούν την νύχτα στο σπίτι τους, σας περιμένουμε να παίξετε και να διασκεδάσετε μαζί μας κατά τη διάρκεια της ημέρας στο πρόγραμμα Day Camp.

Το ημερήσιο πρόγραμμα Day Camp απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 6-10 ετών και αποτελεί ιδανική λύση για τους εργαζόμενους γονείς για τις πρωινές ώρες.

Τα παιδιά βιώνουν την ημερήσια κατασκηνωτική εμπειρία, συμμετέχουν σε αθλητικές, καλλιτεχνικές και ομαδικές δραστηριότητες.

Και ενώ τα παιδιά ζουν την κατασκηνωτική εμπειρία, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το μαγευτικό Λουτράκι και τις ομορφιές του.

Ειδυλλιακά τοπία, παραμυθένιες παραλίες και μοναδικά αξιοθέατα θα σας μαγέψουν, προσφέροντας μια ανάσα ηρεμίας μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Λουτρακίου https://www.visitloutraki.com/el

Οι εγγραφές για τις κατασκηνωτικές περιόδους του Αυγούστου συνεχίζονται και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με την κατασκήνωση μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσουν τη θέση των παιδιών τους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση, μάθηση και διασκέδαση στην αθλητική-παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP!

Ιστοσελίδα: www.sportcampkids.gr/
Τηλέφωνο: +30 2744066860 και 2744023999
Email: kids@sportcamp.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog