Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ομολογουμένως, ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος έχει ταλέντο στο παρκάρισμα!

Αν και υπάρχουν κολονάκια, εκείνος το πάρκαρε με μαεστρία πάνω στο πεζορόμιο, μπροστά από το το 1ο δημοτικό σχολείο στο Λουτράκι!

Απαράδεκτος και προκλητικός!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διάβασα ότι η Ελλάδα κυκλοφορεί τα πιο σαράβαλα αμάξια πάνω από 20 ετών στην Ευρωπαϊκή Ένωση (η στην Ευρώπη ολόκληρη;) Πως είναι δυνατόν; Δηλαδή έχουμε εισοδήματα πολύ πιο πάνω από Ρουμανία, Βουλγαρία, κλπ αλλά κυκλοφορουμε σαράβαλα χωρίς φρένα από τσιγουνια; Δεν λυπόμαστε τα θύματα των τροχαίων στην Ελλάδα, όπου πάλι είμαστε πρωταθλητές Ευρωπης; Ντροπή μας!!

  2. Μπήκε άνετα από τη ράμπα, γιατί από αριστερά δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο. Στην περιοχή εκείνη δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη στάθμευση. Οι συμπεριφορές αυτές θα συνεχιστούν εφόσον Δημοτική αστυνομία και τροχαία λάμπουν δια της απουσίας τους. Στο κέντρο, λίγο πιο κάτω, αυτό είναι καθημερινότητα σε δρόμους με κίνηση. Στην Κολοκοτρώνη κάποιοι βγάζουν τα κολωνάκια και παρκάρουν πάνω ανενόχλητοι. Σε άλλους δρόμους που δεν υπάρχουν, γίνεται το ελάτε να δείτε. Επίσης είναι απαράδεκτο που κάποιοι κλείνουν το πεζοδρόμιο με τη δικαιολογία ότι είναι μπροστά από το γκαράζ τους, λες και είναι προέκταση του σπιτιού τους. Εκτός από τον πεζό, εμποδίζουν και τα αυτοκίνητα να περάσουν, ειδικά τα φορτηγά τροφοδοσίας και τα απορριμματοφόρα. Άντε να βρεις το δίκιο σου.

  3. 16:28 Τι λες ωρε γρόθε ο περισσοτερος Ελληνικος λαος δεν εχει να παρει καινουργια αυτοκινητα-τωρα πια η Ρουμανια και η Βουλγαρια εχουν παραπανω εισοδηματα απο εμαςαμα εχεις εσυ να μας δωσεις να αγορασουμε καινουργια αυτοκινητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog