ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Στο SPORTCAMP ολοκληρώθηκε το Loutraki Elite & Junior Summer Basketball Camp 2024(ΦΩΤΟ)

Το πρόγραμμα του camp επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Δεμέναγας και μαζί με το προπονητικό επιτελείο του camp.

2
83

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Loutraki Elite & Junior Summer Basketball Camp 2024, το οποίο έλαβε χώρα για άλλη μια χρονιά στις άρτιες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP από τις 23 Ιουνίου έως τις 29 Ιουνίου 2024.

Το camp, που αποτελεί πλέον θεσμό για τους λάτρεις του μπάσκετ, φιλοξένησε νεαρούς αθλητές ηλικίας 8 έως 16 ετών, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους στο άθλημα.

Το πρόγραμμα του camp επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Δεμέναγας και μαζί με το προπονητικό επιτελείο του camp.

Η φετινή διοργάνωση είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον Αμερικανό προπονητή Mike Procopio, πρώην προπονητή του NBA και προσωπικό προπονητή του θρυλικού Kobe Bryant.

Ο Procopio μετέδωσε τις πολύτιμες γνώσεις και τις εμπειρίες του στους νεαρούς αθλητές, προσφέροντας τους ανεκτίμητες συμβουλές και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στα σπίτια τους όχι μόνο με νέες γνώσεις και βελτιωμένες ικανότητες, αλλά και με αξέχαστες αναμνήσεις και νέες φιλίες.

Το Loutraki Elite & Junior Summer Basketball Camp 2024 ήταν μια διοργάνωση που έβαλε τις βάσεις για την επόμενη γενιά αστεριών του μπάσκετ, και όλοι ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ