Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

EKTAKTO: Συνελήφθη 30χρονος που φέρεται να έβαλε τη φωτιά χθες στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, χθες το βράδυ, αφού η φωτιά στον Περιφερειακό του Λουτρακίου τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου όργωσαν την περιοχή για να εξακριβώσουν αν κάποιος έβαλε φωτιά ηθελημένα.

Από την έρευνά τους και σε συνεργασία πάντα με την Πυροσβεστική διαπιστώθηκε ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός. Κάποιος επιμελώς είχε βάλει τη φωτιά, χρησιμοποιώντας καρβουνάκια και άλλα εύφλεκτα υλικά.

Αρκετά μέτρα μακριά, από το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά εντοπίστηκε σακίδιο, το οποίο περιείχε, επίσης καρβουνάκια, εύφλεκτα υλικά και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα 30χρονος, κάτοικος Αθηνών, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το σακίδιο που βρέθηκε ήταν δικό του, ενώ τελεί υπό κράτηση.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτόν τον δένουμε σε ένα δέντρο και του βάζουμε φωτιά για παραδειγματισμό !Και σε όσους βάζουν φωτιές και τους πιάνουν να τους βάζουν φωτιά να τους καίνε !Και γιατί το λέω αυτο ?Γιατι εκτός από την φύση που καίνε ,καίνε και ζωές ,καίνε σπίτια και καταστρέφουν οικογένειες που έχουν καταστροφές από φωτιές !!Τωρα στον περιφερειακό που είναι ένα επικίνδυνο σημείο καλό θα ήταν να έβαζαν και κανα 2-3 κάμερες ασφαλείας για να ελενχουν την κίνηση γενικά εκεί πάνω !!Και να παρακαλέσω τον Δήμο και τον φίλο μου το αντιδήμαρχο καθαριότητας τον Μουζακη να καθαρίσουν λίγο το σημείο εκεί επάνω !!Το βουνό και τα μάτια σας το λέω και θα το λέω συνέχεια !!

    • Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια αυτά!! Εγώ θα έλεγα να κόψουμε το χέρι που έβαλε φωτιά, και να είναι ΝΌΜΙΜΗ τιμωρία για αυτούς που βάλουν φωτιά!! Έτσι θα το σκεφτούν 2 φορές πριν να βάλουν φωτιά!! Και οι φωτιές… λιγότερες!!

    • !!!👍👍👍 Να είναι ΝΌΜΙΜΗ ΤΙΜΩΡΊΑ!! Η… να τους κόψουν τα χέρια. Να βάλουν φωτιά είναι το Χειρότερο έγκλημα!! Να το σκεφτούν 2 φορές πριν να βάλουν φωτιά!!

  2. Γιατί τους αφήνετε ελεύθερους όλους αυτούς που παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές; Τι ποινή θα του επιβληθεί; Νισαφι πια με την ατιμωρησία σε αυτό το κράτος!!!

  3. Να μην αφεθεί ελεύθερος. Μόνο έτσι μπορούν να παραδειγματιστούν και τα υπόλοιπα κ@θ@ρμ@τ@ που σκέφτονται να κάνουν το ίδιο. Το δάσος είναι η ζωή όλων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog