Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο νεαρός bartender που εντυπωσίασε στο διαγωνισμό της MONIN (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Πριν από ένα μήνα περίπου, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα ο διαγωνισμός της πασίγνωστης εταιρείας Μonin.

Η Γαλλική εταιρεία Μοnim ίσως είναι η καλύτερη παγκοσμίως στο χώρο. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στην Αθήνα.Το MONIN Cup 2024, είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια, σε επιλεγμένες χώρες και γιορτάζει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία

Η τάση του no/low alcohol, μια τάση που τα τελευταία χρόνια ακολουθείται από πολύ κόσμο, προωθείται και από την MONIN, ως ο κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός στο κομμάτι του flavoring & των αρωμάτων. Η ΜΟΝΙΝ λοιπόν, προσκάλεσε επαγγελματίες bartender κάτω των 27 ετών να δημιουργήσουν εκλεπτυσμένα, ισορροπημένα σε γεύση cocktail που έχουν δυνατότητα να εντυπωσιάσουν χωρίς να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Ενα δικό μας παιδί, από το Λουτράκι, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ιδιοκτήτης του Coralle συμμετείχε στο διαγωνισμό επέδειξε την πρωτοτυπία και τις τεχνικές του δεξιότητες στην παραγωγή cocktail και κατέλαβε την 8η θέση !

Οσοι τον ξέρουν διακρίνουν ένα παιδί, χαμογελαστό, ευγενικό, με πάθος για τη δουλειά του και μεγάλη εξέλιξη, παρά το νεαρό της ηλικίας του!

Μπράβο Δημήτρη, συγχαρητήρια!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog