Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό κτίριο του Beau Rivage

- Advertisement -

To ιστορικό κτίριο του Beau Rivage φωταγωγήθηκε χθες βράδυ με φωτεινά χρώματα!

Οπως είχε δηλώσει παλιότερα ο δήμαρχος κ. Γκιώνης, η δημοτική αρχή θέλει να δώσει χρώμα και φως στην πόλη. Ξεκινώντας από το Beau Rivage στο άμεσο μέλλον θα φωταγωγηθούν και άλλα δημοτικά κτίρια, όπως το δημαρχείο και το ΚΕΠ.

Σε λίγες μέρες δε, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο ιστορικό κτίριο της παραλίας, ως το 2ο δημοτικό κτίριο. (Ηδη στεγάζονται σ΄αυτό διοικητικές υπηρεσίες του δήμου)

Αρκετοί ήταν οι περαστικοί που φωτογράφισαν το φωταγωγημένο κτίριο και ανέβασαν φωτογραφίες στα social.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να βαφτούν σε διαφορετικα ωραία χρωματα όλες οι γκρίζες κατασκευές των μαγαζιών της της παραλίες βάζοντας ζαντινιερες με Γεράνια ν σπάσει αυτή η Γριζαδα!!

  2. Ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας, λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν μπορουν να δημοσιευθούν τα σχόλιά σας! Ελπίζουμε να αποκαταστήσουν το πρόβλημα γρήγορα οι τεχνικοί μας!

  3. Μια χαρά δήμο έχετε εσενα μπορει να σου αρεσει ο δημος υπαρχουν ανθρωποι ομως που δεν μας αρσει και ουτε μας αρεσει ετσι οπως εκανε την παραλιακαι οχι μονο

  4. Πως την πληρώνει πάντα ο Αντρεας στα σχόλια 😀😀Να το γράψουμε 3 φορά μπας και το δούμε το σχόλιο !Εκει στο Times Square στην Νέα Υόρκη στον Πύργο της Nasdaq είχαν βάλει τον Ολυμπιακό που σήκωσε την ευρωκουπα πριν λίγες μέρες !Τωρα και όπου πάει ο θρύλος τις ευρωκουπες στα ελληνικά νησιά γίνετε ο χαμός !προχτες στην Κέρκυρα την κατακόκκινη η μπάντα του δήμου και εκατοντάδες κόσμος την είδαν από κοντά και το χάρηκαν !Σημερα πάει Κεφαλλονια και πάει λέγοντας !!Αυτα τα ολιγα !Αν προσπαθείς να ξαναγράφεις κάτι δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την πρώτη έμπνευση που λεμε και χάνει την αξία του 😀

  5. Η φωταγώγηση του κτιρίου δίπλα στη πλατεία κρήνης που είναι ένα κατεστραμμένο θέαμα και η παραλία ακριβώς από κάτω σε κατάσταση διάλυσης είναι ένα ωραιότατο θέαμα για τον τουρισμό που περιμένουν. Η παραλία γεμάτη ξαπλώστρες και μίνι γκαρσονιέρες από τα καταστήματα συμπληρώνει την εικόνα που απαξιώνει τη λουτρόπολη .

  6. Χαλασατε το Λουτρακι με τη γκρι παραλια ..το τσιμεντενιο τερατουργημα λιμενοβραχιονας παραμενει σαν φαντασμα στο μικρο λιμανακι τα καλωδια τα μπαζα σε μερικά σημεια διασπαρτα στη παραλια κανεις δεν θελει να καθησει στις παραλιακες καφετεριες κουτια που φτιαχτηκαν . Σε λιγο θα ψαχνουν στο Λουτρακι το ευρω με το κυαλι γιατι υπαρχουν και αλλοι προορισμοι πολυ καλυτεροι που μπορει καποιος να αφησει τα χρηματα του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog