Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της μεγάλης γιορτής της γυμναστικής Cosmogym Summer 4All 2024 ξεκίνησε!

η συνένετευξη Τύπου

- Advertisement -

Έξι ημέρες γεμάτες ρυθμό, μουσική και εντυπωσιακά προγράμματα γυμναστικής θα γεμίσει το Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου, όπως μας παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Πρόεδρος της ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ & της Οργανωτικής Επιτροπής Cosmogym Summer 4All κ. Συμεών Σκουτέρης, το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.

Το Cosmogym Summer 4All 2024 είναι ένα γεγονός κινητικής-καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης που ο μοναδικός στόχος των συμμετεχόντων είναι η συμμετοχή και η αγάπη τους για τον Αθλητισμό.

Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης υπάρχει είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα προγράμματα που συμμετέχουν στο Cosmogym.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης τόνισε πως το Λουτράκι είναι έτοιμο να υποδεχτεί αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και συνέχισε τον χαιρετισμό του, αναφέροντας πως:

«Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους διοργανώσεις. Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του σχεδιασμού μας ως δημοτική Αρχή, για την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου μας. Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν τεράστια οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, ενώ παράλληλα προσελκύουν χιλιάδες αθλητές, συνοδούς και θεατές που διαμένουν στον τόπο μας, επισκέπτονται τα καταστήματα του Δήμου μας και ενισχύουν την εντόπια αγορά».

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης για την παρουσία τους και όλους όσοι συμβάλλουν στην επιτυχία αυτής της μεγάλης γιορτής.

Από πλευράς της Οργανωτικής Επιτροπής του Cosmogym και της ΑΠΕ «Γιτάνη» τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος κ. Συμεών Σκουτέρης ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τη δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και στη συνέχεια δήλωσε:

«Ξεκινάμε το Σάββατο 29 Ιουνίου και ολοκληρώνουμε την 5η Ιουλίου με συμμετοχές που αγγίζουν τις 2.000. Οι συμμετοχές από το εξωτερικό ανέρχονται στις 330 και όλοι μαζί, γονείς και φίλοι, διαμένουν σε 12 ξενοδοχεία, διασκεδάζουν, τρώνε και επισκέπτονται την πόλη του Λουτρακίου. Η διοργάνωση εκτός από τη βραδινή ζώνη που έχει τις παρουσιάσεις μας, κάθε πρωί από Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη, έχουμε προσθέσει μια ζώνη σεμιναρίων, έχουμε βάλει μια ζώνη workshop και σεμιναρίων όπου προπονητές μπορούν να διδάξουν στα παιδιά aqua aerobic, zumba master plus, fitness mega mix κ.λπ. Είναι ανοιχτά σεμινάρια και καλούμε όποιον θέλει να συμμετέχει , να έρθει και να τα πλαισιώσει».

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σάκης Παπαθανασίου ο οποίος δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είσαστε σήμερα εδώ. Είσαστε εσείς που στηρίζετε τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που φέρνει η Δημοτική Αρχή Γιώργου Γκιώνη όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο μας. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να φέρνουμε μεγάλες διοργανώσεις και γι’ αυτό πιστεύω ότι ο κόσμος μένει ευχαριστημένος. Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα έχουν και πολύ μεγάλη ωφέλεια, όπως είπε και ο Δήμαρχος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Συμεών Σκουτέρη, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής για την παρουσία του σήμερα εδώ. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και σε όλες τις ομάδες. Θα είναι, όπως κάθε χρόνο, ένα αξέχαστο πενθήμερο”.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου, την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και έχει την στήριξη του γραφείου Heraion Tours και του Ομίλου SportCamp

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog