Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του Εφετείου του Ειδικού Δικαστηρίου της Αλβανίας για τον Φρέντη Μπελέρη

Eίχε καταδικαστεί σε 24 μήνες φυλάκιση και παραμένει κρατούμενος από τις 12 Μαΐου 2023

- Advertisement -

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Εφετείου του Ειδικού Δικαστηρίου Καταπολέμησης της Διαφθοράς της Αλβανίας για τον Φρέντι Μπελέρη.

Η συνεδρίαση του δικαστηρίου θα ξεκινήσει στις 14:00, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται γύρω στις 16:00.

Πρωτόδικα ο Φρέντι Μπελέρης είχε καταδικαστεί σε 24 μήνες φυλάκιση και παραμένει κρατούμενος από τις 12 Μαΐου 2023, κατηγορούμενος για ενεργητική δωροδοκία.

Θα κριθεί, «αν θα αποφυλακιστώ άμεσα ή αν θα χρειαστεί να περιμένω λίγους μήνες ακόμα», είπε ο Μπελέρης

Αν η απόφαση του εφετείου επικυρώσει την πρωτόδικη τότε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνει φυλακισμένος μέχρι το Σεπτέμβριο.

Σε περίπτωση που το Εφετείο μειώσει την ποινή σε 20 μήνες ή και λιγότερο τότε ο Μπελέρης αναμένεται να αφεθεί άμεσα ελεύθερος.

Η τηλεδιάσκεψη με την ευρωομάδα της ΝΔ

Υπενθυμίζεται, ότι ο Φρέντι Μπελέρης συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης στην πρώτη συνάντηση της ευρωομάδας της ΝΔ μετά από σχετική άδεια που πήρε από τη διεύθυνση των αλβανικών φυλακών όπου εξακολουθεί να κρατείται.

Ο ίδιος, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΛΚ και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Θανάση Μπακόλα και Μαργαρίτη Σχοινά, πήρε τον λόγο και στάθηκε στην επικείμενη εκδίκαση της έφεσής του, κατά την οποία θα κριθεί, όπως είπε, «αν θα αποφυλακιστώ άμεσα ή αν θα χρειαστεί να περιμένω λίγους μήνες ακόμα».

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ανυπομονεί να δει τους συναδέλφους του από κοντά.

:

- Advertisement -
ΠΗΓΗin

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να απελαθούν μαζικά καμιά 300αριά αλβανοί μετανάστες με άδεια παραμονής που έληξε, να σου πως μετά εγώ πως απελευθερώνει ο Ράμα στο πι και φι τον Μπελέρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog