Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

Το όραμα των στελεχών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι να αφήσει ηχηρό μήνυμα, πως «Ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους»

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα με σύνθημα «Βρες και εσύ το δικό σου κύμα – Χάρισε ζωή – Γίνε δότης μυελού των οστών», που συνδιοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην μνήμη της 1ης Εφόρου Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Στεφανίας – Δέσποινας Αδαμοπούλου».

Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να ολοκληρωθούν 4 ιστιοδρομίες στους αγώνες Hansa 303 με μονό πλήρωμα και Hansa 303 με διπλό πλήρωμα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων έγινε και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών και αρκετοί συμπολίτες μας εγγράφηκαν στη παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών.

Το πρόγραμμα ιστιοπλοΐας για ΑΜΕΑ στηρίζεται στη πρωτοβουλία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) και του Ιδρύματος La Fondazione Terzo Pilastro Internazionale.

Το όραμα των στελεχών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι να αφήσει ηχηρό μήνυμα, πως «Ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους» ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης, χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog