Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Στη Δημοτική Επιτροπή η μονοδρόμηση της Ποσειδώνος

- Advertisement -

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, το θέμα που καλείται να συζητήσει και να αποφασίσουν τα μέλη της Επιτροπής είναι το εξής όπως αναγράφεται στην πρόσκληση.

«Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί της κυκλοφοριακής μελέτης για την
μονοδρόμηση της δημοτικής οδού Ποσειδώνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μελίνας
Μερκούρη (Αιγαίου) & Παπανικολάου και της μελέτης ρυθμιστικής σήμανσης ».

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση

πρόσκληση-23
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγαλη βλακεια !!!! Τι τους ενοχλει τωρα ο δτομος .ο κεντρικος της λεωφορου Αθηνων εχει ηδη επιφορτιστει με περισσοτερη κινηση .

  2. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πεζοδρόμια???
    Το γεγονός ότι το παραλιακό μέτωπο της πόλης δεν πρέπει να είναι δρόμος που φοβάσαι να περπατήσεις, να διασχίσεις, να κάνεις ποδήλατο κλπ.???
    Θέλουμε μια όμορφη προσβάσιμη παραλία ή μια γρήγορη σύνδεση με την Κόρινθο γιατί βαριόμαστε να οδηγήσουμε 1 λεπτό παραπάνω???

  3. Η φίλη μας η Χαρα σε ανάρτηση της χτες είχε μια πολύ ωραία ανάλυση για το θέμα της μονοδρόμησης της Ποσειδωνος !!Μπορω να πω ότι τα εξήγησε καλύτερα από μηχανικούς και συγκοινωνιολόγους στην ανάρτηση της !Μπορουσε να την βαλει και εδώ να γράψουν και οι ανώνυμοι στο μπλογκ !!Στο φέισμπουκ στα σχόλια που έκαναν επώνυμα Λουτρακιωτες συμφωνούσαν και έλεγαν και άλλες προτάσεις και φυσικα δυσκολίες που υπάρχει σε ολο αυτο το πακέτο !Δεν είναι μόνο η μονοδρόμηση είναι και τα περίχωρα εκεί κυρίως το Λειβαδακι με τα γνωστά θέματα !!Καλησπερα στην Χαρά και σε επώνυμους και ανώνυμους συμπολιτες

  4. Όλα τα ρημαξανε.Τωρα ήρθε και η σειρά της παραλιακής οδού.Τοσα χρόνια περνούσαμε και απολαμβάναμε λίγο τη θάλασσα.Οτι είναι όμορφο και λειτουργικό πρέπει να χαλάσει κι αυτό.Εχουν τακτοποιήσει όλα τα άλλα.Τους πείραξε αυτο! Για όνομα του!

    • Δεν είναι καθόλου όμορφο και καθόλου λειτουργικό! Προφανώς περνάς από το παραλιακό μέτωπο μόνο με το αυτοκίνητο σου. Το έχεις περπατήσει όλο πεζός πάνω σε ένα πεζοδρόμιο που δεν χώρας; Το έχεις περπατήσει με ένα καρότσι που μέσα έχεις το μωρό σου και δίπλα σου περνάνε αυτοκίνητα που τρέχουν και κάνουν προσπεράσεις; Έχεις βγει με την οικογένειά σου με τα ποδήλατα να πάτε βόλτα; Έχεις διανοηθεί να κατεβάσεις το πόδι σου σε διάβαση; Γνωρίζεις τις κόντρες που κάνουν κάθε βράδυ τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια; Μάλλον η γειτονιά σου είναι αλλού και δεν μπορείς να δεχτείς τα προβλήματα που υπάρχουν και ότι η πόλη επιτέλους εξελίσεται στον βαθμό που μπορεί. Δεν μπορούμε να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν. Ευχαριστώ.

  5. Όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου πρέπει να αποφασίζονται μετά από ανάρτηση σε δημόσια διαβούλευση. Δεν ψηφίσαμε μια δημοτική αρχή ελέω Θεού. Δεν είναι παντογνώστες. Εκτός εάν υπάρχουν προσυμφωνίες……

  6. Συμφωνώ με τον προλαλησαντα, ότι θα είναι μια βλακεία, αλλά πως να δικαιολογήσουν ευρουλακια. Το ρεύμα από καζίνο προς Μερκούρη, δεν παρουσιάζει μεγάλη κίνηση κι εκτός τούτου θα υποβαθμίσει και τα καταστήματα __φαγαδικα της παραλίας.
    Ας βρουν μια λύση στην Ελ Βενιζέλου.

  7. Να μείνει ως έχει,μόνο να δημιουργήσουν φωλιές για παρκιν των ΙΧ μειώνοντας λίγο το πεζοδρόμιο προς την μεριά του συντριβανιου στην θάλασσα…Πρέπει όλοι να εξηπυρετηθουν διότι πλέον είναι κατηκοιμενη περιοχη με διαφορά μαγαζιά!!

  8. 18/6/24 μείνει ως έχει,η περιοχή είναι κατοικήσιμ
    η όλοι έχουν δικαίωμα εισόδου εξόδου στα σπίτια τους και στα μαγαζιά..Μόνο αν μπορούσαν να στενεβαν λίγο το πεζοδρομιο στην πλευρα του συντριβανιου για μεγαλύτερο Παρκιν των ΙΧ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog