Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Μετά το Καλαμάκι, θυμωμένοι και οι κάτοικοι του Σχίνου Κορινθίας (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Θυμωμένοι και αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του Σχίνου Κορινθίας, δικαίως θα λέγαμε, αφού για 20 χρόνια σχεδόν δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με τις κατολισθήσεις στο δρόμο Σχίνου-Αλεποχωρίου.

Παρ΄ότι η περιοχή κυρήχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την μεγάλη κατολίσθηση στις 26 Μαρτίου, το Υπουργείο και η Πολιτική Προστασία, μάλλον…..έφθασαν μόνο στις ανακοινώσεις. Ο δρόμος παραμένει κλειστός, με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε μαρασμό.

«Μέχρι στιγμής, ευτυχώς, δεν έχει σκοτωθεί άνθρωπος», λέει στο Loutrakiblog.gr κάτοικος. «Οταν θα συμβεί το μοιραίο, θα κλαίμε όλοι μαζί. Τότε θα αναζητούν τις ευθύνες. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Θα έρθει η ώρα του απολογισμού σύντομα»

«Δεν πατάει ψυχή, λένε επαγγελματίες του Σχίνου στο loutrakiblog.gr απογοητευμένοι. Περιμέναμε το καλοκαίρι να δουλέψουμε, αλλά δυστυχώς είμαστε ξεχασμένοι από όλους!»

Σημειώνεται ότι αρκετοί επισκέπτες από Ψάθα, Πόρτο Γερμενό και Αλεποχώρι, διάλεγαν την περιοχή του Σχίνου για την ημερήσια βόλτα τους.

Μάλιστα οι κάτοικοι, σε σελίδα που διατηρούν στο Facebook, δημοσίευσαν την αγανάκτησή τους, ταγκάροντας τα ΜΜΕ, τον Περιφερειάρχη και τους βουλευτές του Νομού. Ενώ όπως μας πληροφόρησαν βρίσκονται ήδη «στα κάγκελα», συζητώντας για έντονες κινητοποιήσεις και διαβήματα διαμαρτυρίας.

Πρόσφατα οι κάτοικοι ύψωσαν μαύρες σημαίες στο σημείο της κατολίσθησης, αλλά εις μάτην!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog