Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛOYTRAKI: ‘Ολως τυχαίως δε βεβαιώθηκε παράβαση στην παραλία

- Advertisement -

Αγαπητοί συνδημότες, εδώ και καιρό, όπως διαβάζω και στα σχόλια αναγνωστών του loutrakiblog, πολλά είναι τα παράπονα για τα τραπεζοκαθίσματα στην παραλία.

Πολλοί καταστηματάρχες έχουν βάλει τραπέζια στους πλαϊνους πεζοδρόμους, παρανόμως, αφού δεν τους έχει χορηγηθει άδεια από το δήμο. Αλλοι έχουν απλώσει τραπεζοκαθισματα και ομπρέλες εκτός των ορίων των τετραγωνικών που έχουν νόμιμη άδεια, όπως διαβάζω.

Το Λιμενικό έκανε ελέγχους στην παραλία του Λουτρακίου, αλλά όλως τυχαίως οι μαγαζάτορες φρόντισαν να μαζέψουν εγκαίρως τα τραπεζοκαθίσματα που είχαν απλώσει δεξιά, αριστερά, οπότε δε βεβαιώθηκε καμμία παράβαση! Ολως τυχαίως μετά την αποχώρηση του Λιμενικού, τα τραπεζοκαθισματα εμφανίστηκαν και πάλι στην προτέρα θέση τους!

Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει;

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα μαγαζιά έχουν δικαίωμα να βγάζουν τραπεζοκαθισματα στους πλαινους πεζόδρομους μέχρι την πρόσοψη του κτηρίου και ςχουν άδεια, απαγορεύεται να βγάζουν δίπλα στις πέργκολες εκεί είναι παράνομα,όσο για το ότι τα μάζεψαν είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ειδοποιούνται μεταξύ τους

  2. Συμβαίνει το εξής…. Ή ότι η δημοτική αρχή του Λουτρακίου είναι πολύ ανίκανη ή ότι είναι πολύ διεφθαρμένη…. Αυτό!!!!!

  3. Τι θελετε να συμβαινει;Επεσε συρμα…
    Και μην περιμενετε απτο λιμενικο να δειξει κανα υπερβαλον ζηλο στους ελεγχους..Οσοι ειναι λιγο παρατηρητικοί τα καλοκαιρια εχουν δει λιγα και εχουν καταλαβει πολλα.
    Επισης απο οσο ξερω η εφαρμογη για κινητα που εβγαλε το κρατος για καταγγελιες ακομά δεν σε αφηνει να κανεις για την περιοχη μας οποτε προς το παρων θα την γλυτωνουν.

    υγ.Κυρια Χαρά εχετε τάξει σχετικό αρθρο…Θελω να πιστευω οτι θα βγει πριν φυγει η σεζον.

      • την καλησπέρα μου.
        Το βάζω αυτούσιο γιατί είναι και σχετικό με το θέμα και επειδή γίνεται και σχετική κουβέντα σε γκρουπακια στα social.
        “YΣ. Από την άλλη με ενοχλούν τα τραπεζοκαθίσματα στις καθέτους της παραλίας, με ενοχλούν τα τραπεζοκαθίσματα στα βότσαλα, χωρίς άδεια, με ενοχλούν οι αγενείς σερβιτόροι, οι αγενείς καταστηματάρχες που νομίζουν ότι το καλοκαίρι δεν μας έχουν ανάγκη και πολλά ακόμα που θα γράψω σε επόμενο άρθρο…”

  4. Χα χα χα εσύ που ήσουν τόσα χρόνια; Αυτό γίνεται κάθε χρόνο και στον Δήμο φυσικά πετάνε χαρταετό. Οι Λουτρακιωτες ξέρουμε και γιατί…

  5. Να σου θυμίσω 1:ότι έχει αλλάξει προσφάτως η διοίκηση του Λιμενικού Κορίνθου 2:όλα για τα φράγκα γίνονται και όχι για να περάσει όμορφα ο επισκέπτης ή ο μόνιμος κάτοικος. Αυτοί είναι δεύτερη ή τρίτη προτεραιότητα. Το πρώτο που εξέχει είναι πως θα τους πάρουμε τα λεφτά.

  6. Αφήστε τους ανθρώπους να δουλέψουν! Έχετε φαγωθεί με την Κακία σας! Έχουμε που έχουμε μικρή σεζόν σε τουρισμό, δεν τους αφήνετε να δουλέψουν κιόλας!

  7. Υπάρχει και προϊστάμενη υπηρεσία όπως η εισαγγελεία και οι εσωτερικές υποθέσεις. Όπως πέφτει σύρμα από κάποιον υπάλληλο έτσι πρέπει να πέσει επίσημη αναφορά από ένα απλό πολίτη. Βέβαια στην Ελλάδα ή άγνοια υπάρχει ή αρέσει το κλάμα και παράπονο.

  8. Εγώ προτείνω το καλοκαίρι να κλείνει η παραλία για όλους και να την δίνουμε στους μαγαζατορες να την κάνουν ότι θέλουν. Να δουλέψουν οι καημένοι και αυτοί….

  9. Αυτο νομίζω δεν θα έπρεπε να είναι δουλειά του Λιμενικού, αλλά κάποιων άλλων υπηρεσιών του Δήμου και της Αστυνομίας. Η παραβατικότητα που έχει ως δικαιολογία το “τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δουλέψω και εγώ” ναι ακούγεται λογικό ως ένα βαθμό αλλά θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια που δεν θα καταπατούνται από κανένα.
    Δύο ακόμα πιο ενοχλητικά:
    α. Η οικοδομή φάντασμα-γιαπι στην παραλία είναι ότι πιο ελεεινό εδώ και τόσα χρόνια απο θέμα οπτικής και θα πρέπει ο Δήμος να μεθοδεύσει και να υποχρεώσει την ιδιοκτησία να προχωρήσει στον απαραίτητο εξωτερικό εξωραϊσμό η εκμετάλλευση του η ακόμη την αναγκαστική του κατεδάφιση.
    β. Η είσοδος οχημάτων στο υποτιθέμενο πάρκιγκ στην προβλήτα του λιμανιού θα πρέπει να καταργηθεί γιατί είναι επικίνδυνο για τους πεζούς και τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο. Θυμίζει κρυφό λιμάνι με λειτουργία ferry boat. Απαράδεκτο..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog