Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μια ωραία παιδική χαρά που ΔΕΝ υπάρχει (BINTEO-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Βίντεο και φωτογραφίες, έστειλε ο αναγνώστης μας στο Loutrakiblog.gr από μία όμορφη και ασφαλή παιδική χαρά στο Βραχάτι με το παρακάτω σχόλιο

«Σήμερα, με αφορμή τις εξετάσεις αγγλικών της κόρης μου, βρέθηκα μετά από αρκετά χρόνια στο Βραχάτι.

Θεωρητικά και πρακτικά πρόκειται για Δήμο που δεν έχει τους πόρους και τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα του Λουτρακίου.

Ωστόσο, με ο,τι έχουν κάνουν ο,τι μπορούν

Εδώ μια παιδική χαρά πάνω στην ακτή – για να απασχολούνται τα μικρά παιδιά με ασφάλεια.

Φωτογραφία / βίντεο τραβήχτηκαν το μεσημέρι.

Βρείτε μου μια ανάλογη στο Λουτράκι.»

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι μετά λύπης μου δεν έχουμε τέτοια παιδική χαρά στο Λουτρακι Δυστυχώς δεν έχουμε λεφτά δεν έχουμε χώρους δεν έχουμε ενδιαφέρον δεν χρειάζεται δεν έχουμε παιδιά είναι περιττή φτάνει που έχουμε την θάλασσα

  2. Και που τα λέτε, μια που μπαίνει από το ένα αυτί, μια που βγαίνει από το άλλο. Οι υπεύθυνοι εδώ έχουν παρωπίδες. Περνούν συνεχώς από διαλυμένους δημόσιους χώρους και δεν τους ενδιαφέρει η κατάσταση. Αφού δεν μπορούν να αναλάβουν ούτε τις βασικές τους ευθύνες, να προχωρήσουν σε γενναία μείωση των ανταποδοτικών κατά τα άλλα τελών. Τι πάει να πει δεν υπάρχει προσωπικό στις υπηρεσίες καθαριότητας κλπ; Να αναλάβει ιδιωτική εταιρεία την καθαριότητα το συντομότερο μπας και δούμε άσπρη μέρα. Που το καλοκαίρι δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα γιατί μπαίνουν μέσα στο σπίτι οι μυρωδιές των κάδων που είναι άπλυτοι και ξεχειλισμένοι. Να μη μιλήσω για τα ογκώδη που ειδικά καλοκαίρι, κλείνουμε και 20ημερο με κατουρημένα στρώματα κλπ κάτω ακριβώς από το μπαλκόνι μας. Για να ρίξουμε καμιά μήνυση να αναγκαστούν όχι μόνο να καθαρίζουν, αλλά να μας πληρώσουν και τα έξοδα για τον κλιματισμό που ανάβουμε για προφύλαξη από τις μυρωδιές, όπως και αποζημίωση για την ταλαιπωρία κάθε χρόνο που δεν μπορούμε να καθίσουμε στο μπαλκόνι μας τέτοια σεζόν. Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για τη διαφύλαξη της υγιεινής μας.

  3. Συγνώμη φίλε μου πήρε προσωπικό καθαριότητας αλλά σχόλασε στις 11 γιατί πρέπει να γυρίσουν να,μαγειρεύουν και να καθαρίσουν στο σπίτι τους.

  4. Ανεβείτε προς περαχώρα και πηγενετε προς λίμνη θα φρίξετε από τα βουνά σκουπιδιών εστίες μολυνσεων και τα σκυλιά να παίρνουν τα,σκουπιδια και να,τα σκορπιζουν παντού.

  5. Που ναδειτε την παιδική ας πούμε παιδική στην περαχωρα οταν θα γίνει,κανένα ατύχημα από σπασμένες κούνιες και λάμπες που κρέμονται στα κεφάλια των παιδιών να δούμε τι θα πείτε.

  6. Ας επιτρέψουν καλύτερα σε ιδιώτες -επενδυτές να τις στήσουν και να τις εκμεταλλεύονται (με εισιτήριο παρακαλώ) για να είναι πάντα συντηρημένες και καθαρές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog