Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ταχιάος για Ισθμό: Έρχονται νέα μέτρα για την διευκόλυνση των κατοίκων

- Advertisement -

Χθες Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου, από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις υποδομές Νίκο Ταχιάο και τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών, Δημήτρη Αναγνώπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αυτοψία της τρέχουσας κατάστασης, μετά την κατεδάφιση της γέφυρας στην Παλαιά Εθνική Οδό συνέπεια του τροχαίου με την ανατροπή βυτιοφόρου και την φωτιά που εκδηλώθηκε.

Θυμίζουμε πως οι διελεύσεις των μονίμων κατοίκων των δήμων Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων από τα διόδια του Ισθμού προς το παρόν πραγματοποιείται δωρεάν, με επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Ο κ. Ταχιάος την Πέμπτη 13 Ιουνίου, είχε συνάντηση με εκπροσώπους της παραχωρησιούχου εταιρείας, Ολυμπία Οδός Α.Ε.. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε σε εξέλιξη ένας λεπτομερής σχεδιασμός, με στόχο την απλοποίηση των μετακινήσεων και την ελαχιστοποίηση της οικονομικής επιβάρυνσης των κατοίκων της περιοχής.


Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις, παρουσιάζοντας το συμφωνηθέν σχέδιο και δίνοντας παράλληλα την εντολή στην Ολυμπία Οδός Α.Ε. για την άμεση υλοποίηση των απαραίτητων κατασκευαστικών παρεμβάσεων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 4 το μεσημέρι κάτοικοι του Καλαμακίου και της ευρύτερης περιοχής θα διαμαρτυρηθούν στα διόδια

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρέπει κάποιος να οργανώσει μια μαζική αγωγή όλων των κατοίκων που ταλαιπωρούνται για ηθική βλάβη κατά της εταιρείας που μετέφερε το εύφλεκτο φορτίο και προκάλεσε την ζημιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog