Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ανοίγει ο δρόμος στο Cocoon (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Loutrakiblog.gr , την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το έργο, θα παραδοθεί 10 μέρες νωρίτερα απ΄ότι είχε αρχικά υπολογιστεί. Την Τρίτη 18 Ιουνίου, θα ασφαλτοστρωθεί το συγκεκριμένο τμήμα της παραλιακής οδού και την Τετάρτη θα δοθεί στην κυκλοφορία, εκτός απροόπτου, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr ότι στο συγκεκριμένο σημείο, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σταμάτησαν για κάποιο διάστημα, όταν ο αγωγός αποχέτευσης της ΔΕΥΑ παρουσίασε πρόβλημα. Τα νερά της θάλασσας υπερκάλυψαν τον αγωγό με αποτέλεσμα η ΖΗΤΑΚΑΤ να τροποποιήσει τη μελέτη της για το έργο στο συγκεκριμένο σημείο και να καθυστερήσει η αποπεράτωση των εργασιών.

Σε επιτόπια αυτοψία του Loutrakiblog.gr, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει φρεάτιο κοντά στο paladar όπου πέφτουν τα λύματα, ενώ ο αγωγός των ομβρίων είναι τυφλός!!!!

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τα καλά κλαμπ ,beach bar το θρυλικό κοκουν !!Οι παλιοσειρές σαν τον Αντρικό το είχαμε προλάβει σαν Yesterday που μετά την Τροπικανα και την Αφροδίτη άνοιξε και αυτο στην νυχτερινή ζωή του καλοκαιρινού Λουτρακιου αρχές δεκαετίας 80 που ήταν στα χάι του !!Τοποθεσια ωραία σε σημείο που απολαμβάνεις την ωραία θεα του Κορινθιακού !!Ελπιζω να με αφήσει το μηχάνημα της Χαράς να περάσει το σχόλιο 😜😜Σατανικό μιλαμε να γράφω σε Αγγλικά το κοκουν ρουαγιαλ και να μην περνάει και οταν το έγραψα ελληνικά περασε 😜Αντε γεια μας

  2. Το πεζοδρόμιο πότε θα ανοίξει μέχρι τον Ισθμό? Όταν αναλάβει υποθέτω το Τουρκικό κράτος τη διοίκηση της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog