Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ο Γιώργος Γκιώνης για το ατύχημα στον Ισθμό: «Kόπηκε πάλι η Ελλάδα στα δύο»

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο στον Ισθμό.

Ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο δρόμος Σχίνου-Αλεποχωρίου είναι μείζονος σημασίας, ενώ ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς και τον Περιφερειάρχη να ξαναδούν το θέμα και να βρεθεί λύση άμεσα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι δρόμος κύριας χρήσης, εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάσα σε περιπτώσεις εκτακτης ανάγκης. Από το 2007 αγωνίζομαι για το δρόμο αυτό, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιώνης.

Για τη βυθιζόμενη γέφυρα της Ισθμίας, επίσης από το 2019.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τη δωρεάν διέλευση των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων και του Καλαμακίου από τα διόδια του Καλαμακίου, τις εξελίξεις γύρω από τη βυθιζόμενη γέφυρα της Ισθμίας, αλλά και το αποτέλεσμα της σημερινής του συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Μάρκελλο σχετικά με τη μετακίνηση των μαθητών από το Καλαμάκι από και προς το σχολείο στην Κυρα-Βρύση.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Σε συνέχεια των επαφών που διενεργεί ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στον Δήμο μας με την κατεδάφιση της γέφυρας του Ισθμού, ο κ. Γιώργος Γκιώνης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας κ. Παναγιώτη Μάρκελλο δίνοντας άμεση λύση στο θέμα της μετακίνησης των μαθητών από το Καλαμάκι προς τις σχολικές μονάδες στις οποίες φοιτούν, και αντίστροφα.


Πιο συγκεκριμένα, οι ώρες αναχώρησης των μαθητών από το Καλαμάκι, από αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου μεταβάλλονται και διαμορφώνεται ως εξής:


07.10 π.μ. | Για Γυμνάσιο Ισθμίας, 1ο & 2ο ΕΠΑΛ & Μουσικό Σχολείο
07.20 π.μ. | Για Δημοτικό Σχολείο Κυρας-Βρύση
08.15 π.μ. | Για Γ’ Λύκειο Κορίνθου (Συνοικισμού)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog