Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Ελεύθερα τα διόδια για δημότες και εργαζόμενους

- Advertisement -

Λόγω των παραπόνων των κατοίκων που δέχθηκε το Loutrakiblog.gr μετά την κατεδάφιση της αεροφέγυρας και τη μη λειτουργία της βυθιζόμενης στα Ισθμια, επικοινωνήσαμε με το δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή, η δημοτική αρχή και γω προσωπικά, κάνουμε ότι είναι δυνατόν να δοθεί άμεση λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε λόγω του φοβερού ατυχήματος στην αερογέφυρα του Ισθμού.

Ολοι οι κάτοικοι και όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου μας, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα διόδια του Καλαμακίου. Θα συμπληρώνουν μια αίτηση με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους, ενώ σε λίγες μέρες θα εκδοθούν τα free pass για όλους.

Δεν είναι μόνο οι δημότες των Αγίων Θεοδώρων και του Καλαμακίου και της Ισθμίας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αλλά και οι εργαζόμενοι όλων των εργοστασίων της συγκεκριμένης περιοχής. Πρέπει όλοι να εξυπηρετηθούν, αυτό προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή»

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι μόνο τα διόδια το πρόβλημα εγώ δουλεύω στο λουτρακι και μένω καλαμακι.,για να πάω στην δουλειά μου φεύγω από καλαμακι πάω αγίους και μετά λουτρακι και πάλι το αντίθετο για να γυρίσω σπίτι ,αυτό σημαίνει κύριε δήμαρχε βενζίνη φθορά οχήματος και άλλα πολλά. Έστω ότι βάζουν την βυθιζόμενη στα ισθμια και πάλι το πρόβλημα δεν λύνεται η διώρυγα είναι επιχείρηση το καλοκαίρι περνάνε περισσότερα σκάφη και πλοία θα περιμένω εγώ και όλοι οι κάτοικοι ποτε θα είναι η γέφυρα απάνω για να παω για δουλειά????

  2. Ποια ελεύθερη διέλευση. Σήμερα Τρίτη 11/6 και ενώ περίμενα στη σειρά με το μπλε ανθρωπάκι, δηλαδή τα μετρητά, που ενημερώνεις ότι εργάζεσαι και σου ανοίγουν τη μπάρα, ξαφνικά εκεί που περιμέναμε στη σειρά κανά τέταρτο, ανοίγει η πόρτα απο το δωματιάκι, φεύγει ο υπάλληλος, το γυρίζει στον κερματοδέκτη και φυσικά πληρώσαμε κανονικά. Απαράδεκτοι, ότι θέλουν κάνουν και όπως θέλουν πράττουν. Οσον αφορά τη βυθιζόμενη , εκεί μπροστά στο τελωνείο υπάρχει από το 2020 η πλευρά διέλευσης προς Καλαμάκι. Απίστευτα πράγματα!

  3. Πολύ σωστά ! Κάποτε υπήρχε και μια εφαρμογή που ενημέρωνε πότε οι γέφυρες ήταν πάνω ή κάτω. Αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί πλέον και ήταν χρήσιμη !

  4. Σωστό!!!Και όχι μόνο.Ο χρόνος του κάθε ανθρώπου που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ όλη μέρα στη ζέστη για να προλάβει τις υποχρεώσεις του!Η κούραση!.Ποιος να τα υπολογίσει όλα αυτά!Ποιος να τα σκεφτεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog